Nove tuš kabine namenjene svim vrstama kupatila

Kako se priroda menija, tako se raste i želja kompanije Duka da, daleko tehnički detaljnijim proizvodima, našim životima doda više emocija...

Model tuš kabine iz kolekcije Natura 4000, prvi put je predstavljen pre dve godine i stigao je na tržište čistog oblika, unikatnog dizajna i stabilnosti, dobijene šest milimetara debelim sigurnosnim staklom. Štaviše, celokupna kolekcija je u ponudi imala različite rukohvate kao opcije. Sve ove dekorativne, ali i jedinstvene tehničke inovacije, razvijene od strane kompanije Duka, uvećavaju bezbednost, dugovečnost, lepotu i performanse ovih tuš kabina.

Ove godine, kolekcija Natura 4000 postala je veća, proširena u formi, baš kao i prirodni element koji raste estetski tokom vremena. Glavna karakteristika koja daje ovim tuš kabinama visoke performanse i kompetetivnu kolekciju ostaje, ali istovremeno, postojeći dizajn nestaje i kompletno revolucionalizuje celokupan program kompanije Duka.

Predstavljanje novih gornjih profila, koji takođe deluju kao šarke i neka vrsta dodatnih krakova, čini tuš kabinu još minimalnijom i redukuje prisustvo metala na minimum. Ova posebna kombinacija šarki/profila efikasno odgovara svim estetskim potrebama tržišta koje zahteva sve čistije i jednostavnije, minimalističke tuš kabine, uglavnom fokusirane na slobodne i glatke staklene površine.

Uprkos svojoj skromnoj veličini, novi detalj ovih tuš kabina nosi težinu vrata, poštujući visoke bezbednosne standarde i dugovečnost, koja je uvek karakterisala Duka proizvode. Nova tuš kabina dolazi sa dve vrste otvaranja, pivot i pivot/sklapajućim vratima, od koji su oba dostupna kao niše ili ugaona rešenja, koja prate ukupno četiri nova modela.

Kao što njegovo ime sugeriše, pivot sistem otvaranja, smešten je na dva nosača, na vrhu i dnu rama tuš kabina. Ova mogućnost pruža lako otvaranje velikih vrata, čak i u uskom prostoru. Ovo je ujedno inovativno rešenje kako po pitanju dizajna, tako i funkcionalnosti. Nova Natura 4000 tuš kabina, nudi rešenja dovoljno dobra ne samo za velika i prostrana kupatila, već i male prostore ili ugaone površine sa strukturnim barijerama.

N.Đ.

Povezane teme