Lepota narandžastih tonova u kupatilu

Da li ste razmišljali u pravcu neke neobične nove boje za svoje kupatilo?

Ako se udaljite korak unazad od klasike u vidu neutralnih, plavih i zelenih tonova koji su najčešći za dekor kupatila, primetićete čitav spektar neverovatnih mogućnosti. Tu su boje koje ispunjavaju prostor svežinom, prijatnošću i vedrinom. Jedna od njih je narandžasta. I mada ponekad nepravedno zanemarena, jer nije smela poput crvene niti nežna poput žute, ona zaista ima svoje finese.

Kada pomislite na narandžast prostor, prvo što će vam proći kroz misli je energičnost, jer ona je upravo takva. Ako smo zagolicali vašu znatiželju, povešćemo vas stazom najlepših kupatila u narandžastom ruhu.

NARANDŽASTI ZIDOVI

Akcentni zidovi su vrlo popularni, a po vašoj želji to može biti zid na kom je lavabo ili potpuno prazan zid koji će još više istaći svoje prisustvo. Brojni stilovi se dobro snalaze u narandžastom okruženju, zato posegnite za nekom lepom nijansom i stvorite elegantan prostor. Boje sa kojima se ona slaže najbolje su crna i bela, i svakako tirkizna ako ciljate na kontrast. Kada kažemo zid, to ne mora biti farba na zidu, jer su narandžaste pločice te koje ovakvom prostoru mogu dati smisao.

NAMEŠTAJ I DEKOR

Ako želite samo suptilan dodir narandžaste u kupatilu, vaš izbor bi trebalo da budu ormarići, zavese za tuš, police, kada i drugi detalji u prostoru. Takođe, lampe i zidna umetnost u narandžastom tonu mogu u velikoj meri da ožive jednoličnost prostora.

Ž.J.

Izvor: Shelterness

Povezane teme