Najpopularniji materijali koji će se koristiti za uređenje kupatila u 2021. godini

Godina koja je pred nama deluje obećavajuće.

Samim tim što je proleće ove godine malo poranilo, nadamo se i što je moguće skorijem bezbednom izlasku iz kuće. Inspirisani prolećem, dok smo još prinuđeni da većinu vremena boravimo kod kuće, imamo priliku da se posvetimo preuređenju svog životnog prostora. Jedna prostorija u svakom domu zaslužuje posebnu pažnju a to je kupatilo. Ako je ono odveć prestalo da vam pričinjava zadovoljstvo, vreme je da ga malo osvežite novim materijalima koji će ga pretvoriti u vašu oazu mira i zadovoljstva.

DRVO

Drvo predstavlja najpopularniji materijal za korišćenje u zatvorenom prostoru nezavisno od toga o kojoj je prostoriji reč. Tokom protekle i na početku ove godine drvo je zabeležilo ogromno prisustvo u životu savremenih ljudi, budući da njihovo okruženje čini prijatnijim i toplijim. Ako želite da u svom kupatilu stvorite jedinstven spa osećaj, drvo je materijal na koji bi trebalo da obratite pažnju. Drvene kade pa čak i lavabo od drveta su ideje od kojih možete da pođete.

MERMER

Gde je drvo tu je i mermer. Ova dva materijala nekako uvek idu zajedno i deluju pri tom vrlo skladno. Mermer je materijal koji vam nudi čist luksuz. Bezvremenski i šarmantan mermer vam je dostupan u brojnim nijansama koje kupatilu mogu da daju odraz različitih stilova. Mermerne pločice predstavljaju vrlo pristupačnu varijantu koja može oživeti usnulo savremeno kupatilo.

TERRAZZO

Ako ste ljubitelj uzoraka, terrazzo efekat je onaj na koji bi trebalo da obratite pažnju. Živopisan i vrlo dopadljiv on u sebi skriva istinsku magiju pretvaranja jednostavnog u fantastičan prostor. Dostupan vam je u različitim bojama pri čemu ga možete koristiti na zidu, podvima i u krugu lavaboa.

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

Povezane teme