Možda vašem kupatilu ne treba kompletno renoviranje već samo moderniji umivaonik

Više slika

Više slika

Ako razmišljate o osvežavanju svog kupatila, imamo sjajnu ideju za vas - modernizacija umivaonika!

Ponekad, čak i najjednostavnija promena fokusa može doneti značajnu transformaciju. Vaše kupatilo je prostorija koja se koristi svakodnevno, mesto gde započinjete i završavate svoj dan. Kao takvo, zaslužuje da izgleda moderno, stilski i funkcionalno. Umivaonik, kao jedan od ključnih elemenata kupatila, ima moć da definiše celokupni estetski utisak čak i najmanjeg prostora.

Kada se odlučite za moderniji umivaonik, otvaraju se mnoge mogućnosti. Trendovi u dizajnu kupatila se neprestano menjaju, pa možete birati između različitih oblika, materijala i stilova umivaonika koji odgovaraju vašim željama i potrebama.

Primera radi, za elegantan i minimalistički izgled, možete se odlučiti za umivaonik sa tankim ivicama i glatkim linijama. Ovaj moderni dizajn stvara osećaj prostora i jednostavnosti. Materijali poput keramike ili porcelana pružaju visok kvalitet i lakoću održavanja, dok mermerni ili granitni umivaonici dodaju notu luksuza i sofisticiranosti.

Ako želite da postignete efekat koji izlazi iz ustaljenih okvira, možete razmotriti umivaonike sa jedinstvenim oblicima ili teksturama. Na tržištu možete pronaći umivaonike u obliku lista, geometrijskih figura ili čak umetničkih skulptura. Ovi dizajni će privlačiti pažnju i dati vašem kupatilu originalan i moderni izgled.

Imajući to u vidu, italijanska kompanija Simas rešila je da nas obraduje najnovijom kolekcijom umivaonika koja ne samo da uključuje čak devetnaest nijansi širokog spektra boja, već i sjajne i mat površine. Raspon boja uključuje duboku nijansu plave, karamel, svetlo sive, intenzivno zelene, energične žute, tamno crvene, mat crne, itd. Jednom rečju, svako kupatilo može pronaći neki model za sebe!

Simas je kompanija za koju dizajn postaje sve važnije pitanje. Kako sami kažu, duboko veruju u važnost tumačenja promena ukusa i načina života potrošača, te se trude da na svakom koraku i sa svakim novim modelom ove promene isprate i pretvore u neku inovativnu dizajnersku ideju. Kroz saradnju sa nekim od vrhunskih svetskih dizajnera, brend konstantno proučava evoluciju dizajna i inovativni potencijal.

Na kraju, pomenimo još i to da su sve njihove dizajnerske kolekcije, striktno napravljene u Italiji, u skladu sa temama kao što su ušteda vode i energije, stvaranje zelenih proizvoda sa smanjenim uticajem na životnu sredinu i mogućnostima reciklaže, i sa potrebama stalnog promenljivih i zahtevnijih potrošača.

U prilog tome govore i svi ovi zanimljivi modeli umivaonika koje bi svako kupatilo želelo da ima!

Povezane teme

05.05.2024 Kupatilo

Elegantna siva kupatila

Kada je reč o uređenju kupatila, siva boja postaje ključni element koji kreira trendi i modernu atmosferu, jer pruža svakom, pa i najmanjem prostoru izuzetno glamurozan i elegantan...

02.05.2024 Kupatilo

5 načina da istaknete lepotu svog malog kupatila

Otkrivamo vam kako da kombinujete praktičnost, udobnost i estetiku kako biste stvorili mesto koje će vas osvežiti i inspirisati svaki put kada kročite u njega.

29.04.2024 Kupatilo

Tuš kabine bez vrata: novi trend u dizajnu kupatila

Dizajn tuš kabina bez vrata je popularan zbog svog elegantnog i modernog izgleda, kao i zbog očigledne pristupačnosti.

25.04.2024 Kupatilo

Ideje za korišćenje opeke u kupatilu

U kupatilu, zidovi od cigle ne samo da stvaraju intrigantan vizuelni efekat, već su i praktični jer ne zahtevaju mnogo nege

22.04.2024 Kupatilo

Mala kupatila koja su maestralno iskoristila žutu boju

Uz pažljiv izbor nijansi i balansiranje sa neutralnim tonovima, žuta može postati ključni element u stvaranju estetski privlačnog i funkcionalnog kupatila, bez obzira na njegovu sk...

17.04.2024 Kupatilo

Crna boja može unaprediti izgled malog kupatila, a mi vam otkrivamo kako!

Iako se svetle i neutralne nijanse često favorizuju zbog njihove sposobnosti da reflektuju svetlost i vizuelno prošire prostor, postoji rastući trend koji izaziva ovaj uobičajeni p...

12.04.2024 Kupatilo

Kako maksimalno iskoristiti prostor, rešiti probleme skladištenja i postaviti stil u malom kupatilu?

Promenite boju zidova, zamenite umorni pod, dodajte zanimljivo osvetljenje koje poboljšava atmosferu i videćete kako će se vaše malo kupatilo pretvoriti u pravu oazu uživanja i rel...

09.04.2024 Kupatilo

Istraživanje 5 popularnih stilova kupatila: dizajnerske inspiracije za svačiji ukus

Bez obzira da li preferirate klasičnu eleganciju, moderni minimalizam ili rustičnu toplinu, svaki od ovih stilova nudi jedinstvenu estetiku koja će odražavati vaš lični ukus i stil...

06.04.2024 Kupatilo

Cveće u kupatilu: savršen način da osvežite i oplemenite vaš prostor

Od prirodnog osveženja vazduha do vizuelne relaksacije, cveće donosi više od estetske privlačnosti u vaš svakodnevni ritual.

03.04.2024 Kupatilo

Klupa za tuširanje: savršeno funkcionalan dodatak modernom kupatilu

Ako tražite višenamenski komad koji će upotpuniti vaše kupatilo, klupe za tuširanje su odličan dodatak koji vam može pomoći da pojednostavite svoju rutinu.

31.03.2024 Kupatilo

Stvorite oazu mira i revitalizacije u svom kupatilu uz pomoć pastelnih boja

Pastelne boje su poznate po svojoj suptilnosti i nežnosti, jer stvaraju atmosferu koja je idealna za opuštanje i revitalizaciju.