MARCONIO - Hidromasažne kade po želji

Kompanija Michel d.o.o. posluje na našem tržištu već 16 godina, a postala je prepoznatljiva kao prizvođač hidromasažnih kada pod brendom Marconio Whirlpool SPA iz Beograda.

Marconio hidromasažne kade danas su rezultat višegodišnjeg iskustva, predanosti i entuzijazma naših radnika, kao i vrhunskih materijala koje koriste u izradi svojih proizvoda. Tokom godina, stremeći ka savršenijim i tehnički zahtevnijim proizvodima, i istovremeno zadovoljavajući potrebe svojih klijenata, započeli su i proizvodnju masažnih bazena.

Masažni bazeni imaju superiornije performanse u odnosu na klasične hidromasažne kade, i mogu se koristiti tokom čitave godine bez obzira na vremenske uslove. Prateći svetske trendove u očuvanju fizičkog i mentalnog zdravlja koji su postali imperativ u savremenom životu punom stresa, nedostatka vremena za opuštanje i lošeg načina života, napravljen je novi segment wellness & SPA proizvoda.

U širokoj ponudi wellness proizvoda nalaze se finske i infracrvene saune, parno kupatilo – hammam, slane sobe i pećine, tople ležaljke, tepidarijumi. Wellness oprema se izrađuje kako za javnu upotrebu, tako i za privatne mini SPA centre.

Ono po čemu su  ove kade i hidromasažni mini bazeni zasigurno jedinstveni na ovdašnjem tržištu, je upravo individualni pristup svakom klijentu. Marconio vam daje slobodu da kreirate kadu koja odgovara vašim potrebama, a oni će je izraditi po vašoj želji...

www.marconio.com

Povezane teme