Kupatila u elegantnom vintage stilu

Vrlo je jednostavno zaljubiti se u vintage stil.

On deluje tako elegantno i šik, dok svaku prostoriju sa lakoćom pretvara u istinsko remek delo. Vintage stil je prepoznatljiv po svojoj paleti boja i materijala koji stvaraju mek i udoban prostor. On obožava teksturu i svakom detalju koji objedinjuje daje mogućnost da se istakne u prostoru. Ako ste oduvek maštali o tome da svom kupatilu podarite elegantan stil, predlažemo vam da ga provučete kroz vintage prizmu kako bi stvorili jedinstven prizor.

BOJE I STILOVI

Vintage stil se može predstaviti samostalno u prostoru, ili se upariti sa brojnim drugim stilovima kao što je boho, shabby chic, glam, rustični, farmhouse i drugi. Takođe možete ga oblikovati u modernom vintage stilu uz nekoliko detalja koji su odraz ovog stila a koji lako mogu pronaći svoj smisao u modernom kupatilu. Kada su boje u pitanju, na raspolaganju vam je kompletna paleta neutralnih boja, kao i crno-bela bezvremenska šema, ako želite da naglasite retro osećaj. Za interesantniji utisak pronađite neke geometrijske otiske na pločicama ili podnim prostirkama.

DEKOR

Svako kupatilo koje gravitira ka vintage stilu trebalo bi da poseduje samostojeću kad koja ima upečatljive nogare poput kandži. Osim što ističu vintage stil, ove kade kupatilu daju i vrlo elegantan prikaz, čineći da se vi u njemu osećate vrlo prijatno. Takođe nećete pogrešiti ako odaberete bakarnu kadu koja je aspolutni favoriti vintage prostora. Ogledala sa prefinjenim okvirima su neizostavna u ovoj priči, kao i interesantna umetnička dela, glam lusteri sa kristalima i zelenilo. Za lepše raspoloženje i stvaranje idiličnog ambijenta unesite u vaše vintage kupatilo mirisne sveće.

Zavirite u našu galeriju i pronađite svoju inspiraciju.

Ž.J.

Izvor: Shelterness

 

Povezane teme