Kupatila sa stilom i pozitivnim uticajem na životnu sredinu

Da, ovako nešto je zaista moguće, imati u svom domu kupatilo koje izgleda neverovatno dobro, a koje istovremeno vodi računa da životna sredina ostane netaknuta.

Štednja je reč koja je postala imperativ kada je opremanje enterijera u pitanju. Već ste imali prilike da vidite kako je ekološka održivost pronašla put do gotovo svakog kutka unutar jednog doma: bilo da se radi o dnevnom boravku, spavaćoj sobi ili kuhinji, pažljivo postupanje sa prirodom je apsolutni must-have.

Raduje nas što vidimo da, u tom pogledu, ni najintimniji deo doma nije zaboravljen. I upravo to nam pokazuje elegantan, luksuzan i sofisticiran dizajn Mariner Rubinetterie kupatila koji nudi potpuno novi pogled na krajnje jednostavan početni koncept.

Italijanski proizvođač slavina za kuhinje i kupatila sa više od četrdeset godina iskustva za sebe kaže da se obavezao da će reinterpretirati modne i tržišne trendove i to ne samo u Italiji, već i širom sveta. Danas ova firma predvodi industriju predlažući niz tehnološki zdravih i održivih serija za koje istovremeno garantuje maksimalnu funkcionalnost i privlačnost u svakom pojedinačnom detalju.

Njihovi proizvodi predstavljaju jedinstvenu kombinaciju efikasnosti, funkcionalnosti i stila, a sve nove kolekcije i budući projekti usmereni su na pomenutu ekološku održivost, stalno smanjenje resursa, materijala i energije.

Ekološki prihvatljivi, vizuelno nenadmašivi: zavirite u njihov asortiman i uverite se i sami.

Photo: mariner.it

Povezane teme