Kolekcija lavaboa od prirodnih minerala

Prirodan kamen predstavlja savršen dekorativni materijal, veoma je izdržljiv i automatski unosi prirodan osećaj u bilo koji prostor...

Sve karakteristike prirodnog kamena čine ga idealnim rešenjem za kupatila, a sa tim na umu, dizajner Migel Heranz kreirao je kolekciju lavaboa od mineralnih vrsta kamena kako bi njihovim korisnicima obezbedio spa osećaj u enterijeru njihovog doma. Pružajući svež pristup konvencionalnim belim, ovalnim umivaonicima na pravougaonim bazama ili kolumnama, Essence, Flow i Erosion linije kreirane su radi stvaranja relaksirajućeg spa osećaja u modernim prostorima za kupanje.

Menjanjem dizajna standardizovanih formi umivaonika, Essence serija oslanja se na elementalne forme koje uvećavaju volumen i snagu prirodnog kamena. Flow, sa druge strane, predstavlja ultra lagane komade sa blago udubljenim bazama, na kojima su smešteni ostaci pultova sa svega 35  cm dubine, što ih čini idealnim solucijama za prostorije male kvadrature. Erosion linija, na kraju, donosi prirodnu lepotu kamena i uvećava je skulpturalnim formama koje podsećaju na pokrete vode.

N.Đ.

Izvor: DigsDigs

Povezane teme