Svetleći tuš koji prati vaš bioritam

Ah, ništa kao dobri stari vreli tuš nakon napornog dana!

Ali, tuš više nije tek neka obična sprava koja treba da rasporedi kapljice vode po našem telu i ništa više. Sa KEUCO tuševima njihov posao se tu ne završava već naprotiv – tek otpočinje.

Naime, nemačka firma čija je specijalnost upravo opremanje kupatila, omogućila je svojim kupcima da uživaju u savršenoj kombinaciji svetlosti i vode istovremeno.

To se postiže specijalno dizajniranim tušem u obliku prstena koji ima zadatak da prati ljudski bioritam. Njegova svetla su dizajnirana tako da pozitivno utiču na ljudsko telo te da mu pomažu u oslobađanju određenih hormona.

Krajnje je jednostavan i bezbedan za instalaciju a njime se može upravljati pomoću sobnog prekidača (uključeno/isključeno, svetlo/tamno, toplo/hladno svetlo).

Najveća zanimljivost u vezi osvetljenja jeste ta što se svetlo može podesiti u rasponu između 6500 Kelvina (što je dnevno svetlo) i 2700 Kelvina (što je toplo bela svetlost) u zavisnosti od doba dana.

Na taj način je dnevno svetlo zaduženo za aktiviranje sistema cirkulacije pa automatski i osvežava korisnika, dok tokom večernjeg tuširanja njegovo prigušeno svetlo simulira efekat zalaska Sunca što kao rezultat ima opuštanje i obezbeđivanje mirnog i udobnog sna.

Znamo kako ovo zvuči – kao da svakog trenutka u svom domu imate wellness centar.

Do sada smo imali pametne telefone, a sada je vreme da se preorijentišemo na pametne tuševe! Na kraju krajeva, KEUCO za sebe kažu da su veliki zaljubljenici u estetiku kupatila i da su uvek u potrazi za novim materijalima, oblicima ali i tehnologijama.

Ko zna, možda uskoro čujemo za još neko novo svojstvo ovih krajnje zanimljivih tuševa.

Izvor: keuco.com

Povezane teme