Kade i lavaboi Forma

Značaj različitih oblika u ovoj kolekciji dizajnerskog i arhitektonskog dvojca Ludovica+Roberto Palomba, u saradnji s Mateom Bolatijem i Stefanom Kontijem za brend Inbani daje ovoj kolekciji ime: Forma.

Zahvaljujući svojim geometrijskim oblicima, ova kolekcija nudi širok spektar mogućnosti i omogućava joj da se prilagodi svakom tipu kupatila.

Do sada je na Formi jedinici potojala samo mogućnost montaže lavaboa na vrh, ali sada sa dolaskom novog kataloga, sa stižu Forma jedinice sa integrisanim Giro umivaonikom koji se mogu izraditi u opcijama Solidsurface ili Cementsolid.

Umivaonici ovalnog oblika su u kontrastu sa geometrijskim oblicima jedinica koje zaista opravdavaju ime ove kolekcije. Konačan deo kolekcije su kade. Forma nudi, jednu sa kapacitetom od oko 300L i drugu sa kapacitetom od 570L, različitih veličina, što omogućava da se Forma prilagodi širokom rasponu prostora.

Kompanije se Ponosi ponudom različitih jedinstvenih proizvoda koje možete izabrati. Najbolji način da to uradite kada su u pitanju kade, je putem aksesoara.. U okviru kolekcije forma se nalazi sve od držača za peškire do različitih vrsta samostojećih stolova. Da ne spominjemo mnogo različitih završnih obrada.

Ovalne linije kade i ravne linije dodatne opreme savršeno kombinuju pokret i fleksibilnost bez gubitka funkcionalnosti u svakom kupatilu.

N.V.T.

Izvor Inbani

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Kupatilo

Povezane teme