Jesenji trendovi uređenja kupatila

Ako volite da s vremena na vreme promenite nešto u svom domu, jesen je kao stvorena za manje ili veće projekte.

Ovog puta odabrali smo da vaše kupatilo uredimo u jesenjem stilu. Da li ste već stigli da mu podarite malu dozu jesenjeg šarma? Ako niste ostanite sa nama u redovima koji slede i otkrijte kako lako i brzo dekorisati savremeno kupatilo u bojama i duhu jeseni. Budući da kupatilski prostori obično nisu veliki, niti su nešto posebno stilski uređeni, čak i najmanja promena biće primetna a vama će biti veće zadovoljstvo da u tamo boravite.

JESENJE BOJE

Jesenje nijanse možete uvesti u svoje kupatilo uz pomoć boje na zidu ili u obliku pločica. Ako odaberete neku akcentnu boju za zid, to može biti narandžasta, bordo, boja senfa ili maslinasto zelena. Takođe ako želite suptilan efekat u kupatilu koji će naglasiti jesenji period, vašu kadu ili kupatilske ormariće možete prefarbati u nekoj od datih boja. Ako ste raspoloženi za malo veći izazov pri dekoru kupatila pločice sa jesenjim šemama su svakako dobra ideja . S druge strane ako želite zaista minimalnu promenu sa jesenjim šarom možete se poslužiti tekstilom u vidu zavesa za tuširanje sa jesenjim printom, podnim prostirkama ili peškirima.

JESENJI DEKOR

Ako želite još jednostavniji pristup dekorisanju kupatila u jesenjem duhu, nego što su nove boje na zidu ili pločice, odaberite jesenji dekor. Aranžmani od suvog cveća, lišća i granja protkani jesenjim tonovima zaista će obogatiti vaše kupatilo. Mirisne sveće sa esencijama jabuke i cimeta su kao stvorene za pretvaranje vašeg kupatila u mirisni spa centar. Zelenilo u svakom obliku je uvek dobrodošlo, naročito ako je u lepim saksijama ukrašenim lišćem ili u bakarnim posudama. Snopovi pšenice u staklenoj vazi i bundeve u uglu učiniće da se jesenje vibracije zaista osete u vašem kupatilu.

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

Povezane teme