Grohe predstavlja seriju minimalističkih česmi za kupatila

Kompanija Grohe, predstavlja svoju poslednju Atrio kolekciju, opseg minimalističkih česmi namenjenih kupatilima...

Globalni brend, specijalizovan u kreiranju sanitarnih postavki za kuhinje i kupatila, ponovo je za Milano osvežio svoju Atrio liniju, kreirajući novu seriju od 200 novih proizvoda.

Grohe će predstaviti svoje instalacije sa novim česmama tokom Milanske nedelje dizajna, postavivši ih unutar svog nedavno renoviranog salona. Kolekcija Atrio gravitira oko uparenih česmi sa kružnim geometrijama.

Svaka sekcija bazirana je na klasičnim cilindrima, sa identičnim dimenzijama od svojih baza do vrhova. Lučni oblici kreirani su u savršenom polukrugu, dok standardne virble slavina poseduju unakrsne cilindre za rukohvate, sa T ili H oznakama u svrhu indikatora temperature.

Opseg se sastoji od različitih opcija, dizajniranih kako bi se uklopile u različite postavke. Česme mogu biti postavljene na pod ili različite površine, ali na sličan način mogu biti ugrađene zidno ili biti zamenjene opcijom sa jednim cilindričnim nivoom.

Celokupan opseg dizajniran je kako bi bio krajnje ergonomski, sa elementima koji su komforni prilikom korišćenja i pokretanja. Česme dolaze kreirane u tri varijante, od jakog čelika, brušenog čvrstog grafita ili hroma.

Tvorci ove nove linije česmi nadaju se da će ih njihove balansirane proporcije i čiste linije učiniti veoma popularnim izborom kod arhitekata i enterijernih dizajnera, ali i da će biti korišćene u širokom opsegu projektnih stilova takođe.

Dizajn slavina predstavlja poslednju tehnologiju kompanije Grohe. Atrio česme poseduju vrhunske kertridže kreirane u Nemačkoj i integrisane u regulatore mlaza vode, što joj onemogućuje rasprskavanje i pruža ravan i jednobrazan tok.

Grohe će predstaviti nove dodatke Atrio kolekciji na svom Via Crocefisso štandu, od 17. do 22. aprila ove godine, kao deo Fuorisalone izložbe. Ova postavka će uključiti veoma realistične instalacije, kao i nizove prostorija u kojima će novi dizajn kompanije biti predstavljen u različitim postavkama kupatila.

N.Đ.

Izvor: Dezeen

Povezane teme