Gotovo nestvarna lepota crvenih kupatila

Crvenu boju je potrebno iskreno voleti, kako bi njeno korišćenje bilo moguće u enterijeru.

Iako ne tako česta pojava u kupatilu, ova boja zaista može da probudi usnulo kupatilo nezavisno od stila koji se kroz njega proteže. Crvenu je boju doduše lakše sresti u dnevnoj i spavaćoj sobi, ali ova energična i živahna boja može biti fantastična ideja za dekor kupatila. Ako se ne plašite crvenog kolora, pokazaćemo vam danas kako da ga primenite u svom kupatilu.

NIJANSE CRVENE BOJE I NJIHOV ODNOS

Crvena boja nam dolazi u zaista mnogo impresivnih nijansi – od jarko crvene, preko bordo do gotovo braon nijansi. Vaš izbor može biti bilo koja od ovih nijansi, jedinstvena ili u kombinaciji dva crvena tona, svetlijeg i tamnijeg. Jednobojni prostori su aktuelan trend kom se mnogi prepuštaju, a sve što treba da odlučite je koliko ćete crvene boje koristiti u prostoru. Ako zaista uživate u ovoj boji, odvažite se i koristite je da obavijete celo kupatilo. Ako se tek zaljubljujete u nju, neka to budu manje površine – jedan zid, crveni lavabo, kada ili prostor tuš kabine.

DEKOR

Kako bi dekorisali svoje kupatilo u crvenom tonu možete odabrati crvene pločice sa lepim uzorkom, viseće crvene lampe, zavese za tuš kabinu u crvenoj boji, peškire i podne prostirke, kao i okvire ogledala u ovoj nijansi. Crvene police i ormarići u kupatilu takođe su vrlo privlačna ideja, naročito ako je vaše kupatilo u neutralnom koloru. Crvena boja se idealno slaže sa crnom, belom, zlatnom, srebrnom i kombinacijama navedenih boja.

Ž.J.

Izvor: Shelterness

 

Povezane teme