Glamurozna kupatila jedinstvenog dizajna

Možda deluje neverovatno ali mnogi su svoja kupatila pretvorili u razlog zbog kog se raduju povratku kući nakon dugog radnog dana.

Šta to zapravo znači? Umesto da predstavlja prostor u kom se isključivo održava higijena, kupatilo je inspirativno mesto ispunjeno glamuroznim detaljima. U kupatilu dizajniranom sa ciljem da vas fascinira imaćete utisak da ste zakucli na vrata raja. Osim toga, kada vaši gosti posete vaše kupatilo, ostaće zadivljeni vašim prefinjenim ukusom.

Kada razmišljate o dizajnu kupatila bilo ono glam ili ne, sigurnost treba da je na prvom mestu. Dovoljno prostora za kretanje po njemu i svakako izbor pločica koje nisu previše klizave, su ključne stvari, na koje treba da obratite pažnju. Nakon toga dobro osvetljenje je ono koje daje kupatilu jedinstven prikaz. Poseban sistem osvetljenja u krugu ogledala na zidu je neizostavan u ovoj priči jer stvara glamurozan efekat. Potražite posebne sijalice koje su namenjene okviru ogledala, koje će vam omogućiti preciznije nanošenje šminke i veličanstven odraz u ogledalu.

Pored klasičnih elemenata koje ima svako kupatilo, razmišljajte korak dalje. Instalirajte uređaje za reprodukciju muzike, što će doprineti prijatnijem boravku u kupatilu. Svom kupatilu možete dati jedinstven prikaz traženjem inspiracije na dnu mora, u svemiru ili u dalekoj budućnosti. Svakako koji god materijal da odaberete za dekor vašeg kupatila pobrinite se da je dovoljno otporan na vodu, budući da su kupatila najvlažnija mesta u jednom domu. Mermer, kamen i drvo važe za neke od najtraženijih i najisplativijih opcija.

Kada su boje u pitanju glamurozna kupatila prihvataju sve nijanse neutralnih boja, kao i neke smele prikaze zelenih, plavih pa čak i pink tonova. Zlatna i srebrna boja, kao i mesingani detalji su obavezni u ovoj priči. Zavirite u našu galeriju i otkrijte fantastični svet jedinstvenih glam kupatila.

Ž.J.

Izvor: Decoholic

Povezane teme