Filozofija relaksa: nova Grohe SPA kolekcija

Danas provodimo puno vremena kod kuće i više nego ikad nam je potreban privatni prostor za opuštanje.

Budući da voda donosi osećaj radosti i ima moć da opusti i relaksira, kupatila se pretvaraju u kućne spa centre koji odražavaju naše navike i strasti, a uobičajeni rituali kupanja postaju neizostavan deo blagostanja.

Kolekcija Grohe SPA nudi potpunu slobodu dizajna, uključujući veliki izbor veličina, boja i završnih obrada. Na primer, zahvaljujući modularnoj strukturi Grohe Rainshower Aqua nadzemnih modula za tuširanje i tuša, korisnik može kombinovati različite vrste tuširanja i definisati veličinu tuša. Slavina Grohe Allure može se personalizovati i dolazi u nekoliko veličina, boja i završnih obrada.

Pored opuštanja i uživanja u vodi ne smemo zaboraviti da je voda najvredniji resurs o kome treba voditi računa. Na primer, novi tuševi Grohe SPA Aqua Body Sprays imaju tehnologiju za uštedu vode koja smanjuje potrošnju na 3,3 litre u minuti bez žrtvovanja udobnosti. GroheTherm F termostati održavaju temperaturu vode stabilnom tokom tuširanja. Ako na neko vreme isključite vodu, pa je ponovo uključite, biće iste temperature.

Zvuči savršeno!

Povezane teme