Dizajnerske pločice koje zasigurno menjaju izgled kupatila

U pitanju su ne samo dizajnerske pločice, već i podne i zidne obloge od keramike i porcelanskog kamena koje se savršeno uklapaju u svako kupatilo...

Dizajn kupatila i propratne sanitarije se polako ali sigurno udaljava od minimalizma i takozvanih ispranih pastelnih akcenata. Priznajemo da nas raduju smelija i hrabrija kupatila sa naglašenim bojama, teksturama i šarama, jer upravo zahvaljujući njima ovaj prostor postaje jedan slojeviti kutak kome možemo da se prepustimo svim svojim čulima.

I ok, blagi minimalizam možda jeste i dalje prisutan kada je dizajn ovog dela doma u pitanju, ali zahvaljujući originalnim idejama dizajnera i taj trend polako biva oplemenjen nekim novim egzotičnim detaljima koje jednostavno ne možemo a da ne primetimo.

Primera radi, jedne ovako originalne kolekcije pločica koje nude kompletnu paletu dezena, tekstura i senzacija mat materijala. Kao što ćete i sami imati prilike da se uverite, one su savršene kako za podove tako i za zidove, ali i za sve one uzbudljive postavke prepune karaktera.

Čini se da sa ovakvim pločicama jednostavno nema greške. Bilo da se radi o belim varijantama koje su idealne za kreiranje odmerenog i privlačnog kupatila, ili o komadima sa mermernim efektom koji nastavljaju trend elegantnih i sjajnih ukrasnih pločica, najnovije kolekcije italijanskog proizvođača Fapceramiche jednostavno ostavljaju bez daha.

Ono što je verovatno najzanimljivije u celoj ovoj priči jeste da se radi o svestranim modelima koji se sjajno mogu kombinobati u svežim nijansama bež, tamno crvene, sive i crne, a zahvaljujući fap-ovim veštim procesima izrade stvoreni su i fascinantni uzorci sa prirodnim akcentima, 3D efektima reljefa i metalnih umetaka.

Izvor: fapceramiche.com

Povezane teme