DEKORACIJA ZA KUPATILA

Holotech kristali su inovativna dekoracija za kupatila... 

Studio Elia Felices Interior Design je razvio inovativni koncept za dekoraciju prostora, hotela, spa centara, kupatila i kuća, u izrazito savremenom stilu.

Predstavljamo vam inovativna rešenja za vašu vodenu oazu, Holotech kristale, koje je dizajnirala Elia Felices

Kombinacija kreativnosti i tehnologije je bila neophodna za definisanje nove kategorije dekorativnih elemenata od stakla sa holografskim efektima. Različiti dizajni se prate korišćenjem markera koji koriste prednosti tehničkih karakteristika LED diode, kako bi se stvorili sa najvećom preciznošću. Obrasci se grade po sekvencama mikro tačkica sa različitim formatima, da bi se postigao osećaj dubine i opuštanja, koja se vezuje za holograme.

Metod proizvodi veoma zanimljiv efekat u kojem svetlo prenosi različite osećaje za posmatrača u zavisnosti od tačke gledišta.

Osnovni materijal je staklo, pa je slika jasna onoliko koliko je to moguće. Dotting (tačkasta) tehnika takođe stvara varijacije u skladu sa udaljenošću na kojoj se posmatrač nalazi. Celinu je najbolje posmatrati iz daljine, odakle liči na finu čipku. Trodimenzionalni kvalitet postepeno raste kako posmatrač pristupa bliže i bliže, a tačkasti obrazac ustupa mesto osećaju bestežinskog stanja.  

To je koncept holograma, tehnike koja proizvodi optički efekat trodimenzionalne slike.

Kada su mikro tačke uključene, periferno ambijentalno osvetljenje stvara poseban ambijent. Kolekcija je dostupna u dve boje, beloj ili plavoj. Crtež je jednako vidljiv, kada je svetlo isključeno.

Svetlost je jača gde se tačke preklapaju, tako da ove tačke mogu da stvore sazvežđa svetla. Prva kolekcija koristi geometrijske figure.

"Ovi elementi nam daju tehnička i dekorativna sredstva kojima može da se zadovolji potreba za uspostavljanjem identiteta u svakom prostoru."

Povezane teme