5 neočekivanih načina za brzinsko preuređenje kupatila

Ako se plašite da uđete u svoje dosadno kupatilo i mesecima sanjate o nekoj konkretnijoj promeni u ovom delu doma – imamo dobre vesti za vas!

Sastavili smo novu listu saveta i ideja za uređenje kupatila koje su jeftine i prilično jednostavne za izvođenje. Ali, prvo da preispitamo neke dobro poznate stvari, za svaki slučaj. Najvažniji projekat koji možete da uradite za preuređenje kupatila je nadogradnja osvetljenja. Ne morate biti genije pa shvatiti da upravo svetlo upareno sa pravom bojom, direktno utiče na naše raspoloženje, čak i u kupatilu.

Promena vašeg osvetljenja može biti laka i pristupačna, plus ona čini da malo kupatilo izgleda veće i lepše. Starije verzije rasvetnih tela kao i previše agresivni fluorescentni modeli bacaju neprivlačne senke i neugledne nijanse boja svud naokolo, pa slobodno isprobajte nove LED varijante koje će prijati kako vašim očima, tako i vašem kupatilu.

Kada unapredite kvalitet osvetljenja vašeg kupatila, boja je sledeće brzo i lako ažuriranje. Izaberite svetle boje za velike površine kao što su zidovi i sačuvajte tamnije, bogatije tonove za akcente i detalje. A šta još možete učiniti za svoje kupatilo već ovog meseca, pogledajte u nastavku našeg teksta...

« 1 2 3 4 5 »

Povezane teme