3 zanimljive boje koje će biti u trendu po pitanju dekora kupatila u 2021. godini

Kupatilo predstavlja malu oazu za opuštanje u svakom savremenom domu.

Ono je prva prostorija koju posećujemo ujutro i poslednja u nizu pre nego što pođemo na spavanje. Bilo da volite duga tuširanja ili relaksaciju u kadi punoj pene, inspirativno kupatilo je ono koje vam može ove trenutke učiniti prijatnijim. Ako ste u prvim prolećnim danima planirali renoviranje vašeg kupatila ili jednostavno želite da malo osvežite njegov izgled, prijaće vam saznanje koji se to trendovi provlače kroz priču o kupatilu u 2021. godini.

MAGIČNA CRNA BOJA NA TRONU

Iako se crna boja u savremenim domovima vrlo štedljivo koristi jer vizuelno smanjuje prostor, ona kako se čini stiče sve veću popularnost. Crna boja predstavlja klasičnu lepotu koja može svoj smisao da pronađe u mnogim stilovima uređenja, kao i da se stopi sa mnoštvom drugih boja. Ako se ne plašite dramatičnih prikaza u vašem okruženju, kupatilo u crnom koloru je ono na koje biste trebali da obratite pažnju. Crni zidovi, podovi, kao i kupatilski nameštaj i okvir ogledala podariće vašem kupatilu nesvakidašnju eleganciju.

ESENCIJALNA ZELENA KAO OSVEŽAVAJUĆI DODIR

Zelena boja nam dolazi u tako mnogo predivnih nijansi. Teško je zapravo odabrati najlepšu, jer svaka od njih ima u sebi poseban šarm. Zeleni kolor donosi prostoru umirujući efekat i pomaže vam da se opustite kada je posmatrate u vašem okruženju. Ako želite da svom neutralnom kupatilu dodate malo boje, zelena je savršen izbor koji može svoj smisao da pronađe u mnogim kupatilima od onih u art deco stilu pa sve do minimalističkih.

SOFISTICIRANA BELA U SVOM NAJLEPŠEM OBLIKU

Bela predstavlja najpopularniju boju koja može biti primenjena u savremenom kupatilu. Ona vam daje odršene ruke pri kreiranju kupatila iz vaših snova. Možete je iskazati kroz brojne stilove i kombinovati sa mnogim drugim bojama, kao i sa metalima u vidu bakra ili mesinga. Takođe zlatni i crni dodiri daće jednom blistavo belom kupatilu sofisticiran izgled.

Ž.J.

Digs Digs

Povezane teme