“Crème de la crème” u carstvu ekskluzivnog posuđa - Staub

Kuvanje je umetnost i možete imati vrhunske sastojke za specijalitet kojim biste da impresionirate prijatelje, ali ništa vam to ne vredi ako kuvate iz nekvalitetnog posuđa…

Ljubav prema kuhinji, hrani i vinu Francuzima je odavno poznata. Obedovanje je period tokom kojeg ih ne smete prekidati, jer je hrana u Francuskoj dovedena do gotovo božanskog kulta. U ovoj zemlji vrhunski kuvari su zaštićeni i poštovani poput polarnih medveda, pa stoga i ne čudi da Francuzi proizvode jedno od najboljih posuđa na svetu, poznati brend STAUB u pokrajini Alzas.

Svojevremeno je slavni francuski kuvar August Eskofjer rekao: “Dobra kuhinja temelj je istinske sreće.”, a danas bismo mogli slobodno da kažemo da je dobro posuđe, osnova za dobru hranu.

Možete imati vrhunske sastojke za specijalitet kojim biste da impresionirate prijatelje, ali ništa vam to ne vredi ako kuvate iz nekvalitetnog posuđa. Prave kuvarice znaju da ako volite kuvanje onda u dobre šerpe morate investirati kao u garderobu ili nekretnine!

Staub je jednostavno “crème de la crème” u carstvu šerpi i pratećih detalja neophodnih u kulinarstvu. Svaki Staub proizvod izrađuje se posebno, kroz autentičan, tradicionalan i dugotrajan proces, uz čak stotinu vizuelnih i tehničkih kontrola kako bi zadovoljio beskompromisni standard kvaliteta.

Zbog posebnog oblika i tehnologije proizvodnje, namirnice kuvane u Staub posuđu zadržavaju visoku hranljivu vrednost i puni intenzitet ukusa. Zahvaljujući posebnom obliku poklopca, koji distribuira vlagu 9 puta bolje od klasičnog poklopca, meso i povrće zadržavaju svoju sočnost i bogatstvo aroma.

Posuđe od livenog gvožđa čuveni model Cocotte koji sa šporeta može direktno biti serviran na trpezu, toliko je voljen među fanovima vrhunskog kulinarstva da je sastavni deo njihovih laboratorija zadovoljstava.

Zato neka vas ne iznenadi što vrhunski kuvari koji vode ekskluzivne restorane sa Mišelin zvezdama koriste baš STAUB posuđe. Džordž Mendez vlasnik Aldea restorana na Menhetnu, Džejms Kent šef restorana Nomad, Kris Ćipolone šef restorana Piora u Vest Vilidžu, Dan Kluger šef retorana ABC Kitchen, Paul Bokus proslavljeni francuski kuvar i otac francuske kuhinje čiji restoran nosi 3 Mišelin zvezde, svi oni koriste STAUB posuđe.

Asortiman proizvoda Staub obuhvata kolekcije šerpi cocotte, ovalno posuđe, tiganje, gril tiganje kao i servise za ručavanje i slatke đakonije u najneverovatnijim koloritima, tako da je ovo posuđe i savršen estetski detalj.

Uz pomoć ovih posuda postajete vešti alhemičari laboratorije ukusa. Ukoliko želite da servirate emociju na tanjiru, onda vaš izbor mora biti STAUB…

Ukoliko vas zanimaju detalji o STAUB ekskluzivnom posuđu informacije možete dobiti na PG GRUPA

Povezane teme

30.05.2025 Kuhinja

Pravilno kreiranje kuhinje u potkrovlju

Kuhinja smeštena u potkrovlju mora biti funkcionalna i gostoljubiva kopozicija, čak i onda kada je veoma mala.

22.05.2025 Kuhinja

Dobar i efikasan raspored kuhinje koji neće izneveriti vaša očekivanja

Kuhinja je srce svakog doma, zbog toga je važno da ona u svakom trenutku bude funkcionalna i dobro organizovana.

14.05.2025 Kuhinja

Kuhinja u boemskom stilu: za sve koji uživaju da prkose pravilima

Ukoliko želite da vaša kuhinja u isto vreme bude i lepa i funkcionalna ali i originalna, onda je takozvani boho-stil savršen baš za vas! Boemski (boho) stil kuhinje obično karakter...

09.05.2025 Kuhinja

Greške koje najčešće pravimo pri renoviranju kuhinje (i kako ih ispraviti)

Renoviranje kuhinje može biti uzbudljiv, ali i skup proces, stoga je važno da se izbegnu uobičajene greške koje (najčešće nesvesno) pravimo kada krećemo u ovu avanturu... Kuhinja j...

30.04.2025 Kuhinja

9 jednostavnih saveta koji vam mogu pomoći da modernizujete svoju zastarelu kuhinju

Dosadio vam je izgled vaše kuhinje? Evo nekih jednostavnih ideja za brzinsko osveženje ovog dela doma! Vaša kuhinja je prepuna nekih tradicionalnih elemenata koje gledate već godin...

25.04.2025 Kuhinja

10 pametnih & pristupačnih ideja da vaša kuhinja izgleda skupoceno i elegantno

Nema potrebe da potrošite bogatstvo da bi vaša kuhinja izgledala luksuzno.

22.04.2025 Kuhinja

10 proizvoda za organizaciju kuhinje za koje niste znali da su vam potrebni

Svaki od ovih inovativnih proizvoda nudi jedinstveno rešenje za uobičajene izazove organizacije kuhinje, omogućavajući vam da maksimalno iskoristite prostor, smanjite nered i pobol...

15.04.2025 Kuhinja

10 jednostavnih ideja za uređenje kuhinje u sezoni uskršnjih praznika

Sa nekoliko jednostavnih dodataka, možete pretvoriti svoju kuhinju u očaravajuću uskršnju zemlju čuda gde se porodica i prijatelji mogu okupiti da proslave.

10.04.2025 Kuhinja

Kad sve ostale boje u kuhinji iznevere, oslonite se na bezvremenske sive nijanse

Siva boja se sve više koristi u uređenju kuhinjskih prostora, bez obzira na stil uređenja. Ova neutralna boja daje kuhinji moderan i sofisticiran izgled, dok se u kombinaciji sa dr...

01.04.2025 Kuhinja

Proleće je savršeno doba da konačno isprobate sve nijanse zelene boje u svojoj kuhinji

Zelena boja predstavlja simbol rasta, obnove i prirode, što je razlog zbog kojeg je idealna za prolećno uređenje kuhinje. Ova boja ima umirujući efekat na um, što može pomoći da se...

28.03.2025 Kuhinja

Kako da vaša kuhinja uvek izgleda uredno

Kuhinja je često najhaotičniji deo doma – nakon pripreme obroka, lako može zavladati potpuni nered!