“Crème de la crème” u carstvu ekskluzivnog posuđa - Staub

Kuvanje je umetnost i možete imati vrhunske sastojke za specijalitet kojim biste da impresionirate prijatelje, ali ništa vam to ne vredi ako kuvate iz nekvalitetnog posuđa…

Ljubav prema kuhinji, hrani i vinu Francuzima je odavno poznata. Obedovanje je period tokom kojeg ih ne smete prekidati, jer je hrana u Francuskoj dovedena do gotovo božanskog kulta. U ovoj zemlji vrhunski kuvari su zaštićeni i poštovani poput polarnih medveda, pa stoga i ne čudi da Francuzi proizvode jedno od najboljih posuđa na svetu, poznati brend STAUB u pokrajini Alzas.

Svojevremeno je slavni francuski kuvar August Eskofjer rekao: “Dobra kuhinja temelj je istinske sreće.”, a danas bismo mogli slobodno da kažemo da je dobro posuđe, osnova za dobru hranu.

Možete imati vrhunske sastojke za specijalitet kojim biste da impresionirate prijatelje, ali ništa vam to ne vredi ako kuvate iz nekvalitetnog posuđa. Prave kuvarice znaju da ako volite kuvanje onda u dobre šerpe morate investirati kao u garderobu ili nekretnine!

Staub je jednostavno “crème de la crème” u carstvu šerpi i pratećih detalja neophodnih u kulinarstvu. Svaki Staub proizvod izrađuje se posebno, kroz autentičan, tradicionalan i dugotrajan proces, uz čak stotinu vizuelnih i tehničkih kontrola kako bi zadovoljio beskompromisni standard kvaliteta.

Zbog posebnog oblika i tehnologije proizvodnje, namirnice kuvane u Staub posuđu zadržavaju visoku hranljivu vrednost i puni intenzitet ukusa. Zahvaljujući posebnom obliku poklopca, koji distribuira vlagu 9 puta bolje od klasičnog poklopca, meso i povrće zadržavaju svoju sočnost i bogatstvo aroma.

Posuđe od livenog gvožđa čuveni model Cocotte koji sa šporeta može direktno biti serviran na trpezu, toliko je voljen među fanovima vrhunskog kulinarstva da je sastavni deo njihovih laboratorija zadovoljstava.

Zato neka vas ne iznenadi što vrhunski kuvari koji vode ekskluzivne restorane sa Mišelin zvezdama koriste baš STAUB posuđe. Džordž Mendez vlasnik Aldea restorana na Menhetnu, Džejms Kent šef restorana Nomad, Kris Ćipolone šef restorana Piora u Vest Vilidžu, Dan Kluger šef retorana ABC Kitchen, Paul Bokus proslavljeni francuski kuvar i otac francuske kuhinje čiji restoran nosi 3 Mišelin zvezde, svi oni koriste STAUB posuđe.

Asortiman proizvoda Staub obuhvata kolekcije šerpi cocotte, ovalno posuđe, tiganje, gril tiganje kao i servise za ručavanje i slatke đakonije u najneverovatnijim koloritima, tako da je ovo posuđe i savršen estetski detalj.

Uz pomoć ovih posuda postajete vešti alhemičari laboratorije ukusa. Ukoliko želite da servirate emociju na tanjiru, onda vaš izbor mora biti STAUB…

Ukoliko vas zanimaju detalji o STAUB ekskluzivnom posuđu informacije možete dobiti na PG GRUPA

Povezane teme

03.11.2025 Kuhinja

Levante All Matt - Kada luksuz diše u mat tonovima

U savremenim domovima, kuhinja više nije samo mesto gde se pripremaju obroci, ona je srce prostora, ogledalo ukusa i stila života.

31.10.2025 Kuhinja

Jigsaw Kitchen: pametan način da vaša kuhinja zablista

Ako ste ikada započeli avanturu „treba mi nova kuhinja“, znate priču – Pinterest, inspiracija, pa bum: ponuda koja deluje kao da vam traže nekoliko plata.

27.10.2025 Kuhinja

Abimis: Čelična elegancija u planinskim kućama

Planinske kuće su više od prostora za beg od gradske vreve – one su inspirativno utočište, mesto gde priroda i dizajn ulaze u savršen sklad.

22.10.2025 Kuhinja

Tamno drvo u kuhinji: elegancija koja stvara savršenu atmosferu

Neki materijali jednostavno ne izlaze iz mode, a tamno drvo je definitivno jedno od njih.

17.10.2025 Kuhinja

Soapstone: Najelegantnija i najizdržljivija radna površina za vašu kuhinju

Ako planirate renoviranje kuhinje ili kupatila, verovatno ste već prošli kroz klasičnu dilemu: mermer ili kvarc?

14.10.2025 Kuhinja

Retro kuhinjska ostrva od pločica – ultimativni comeback trenda iz 70-ih

Kuhinjski šankovi i ostrva su možda i najposećenija tačka svakog doma.

03.10.2025 Kuhinja

5 jesenjih ideja za ultra cozy kuhinju

Jesen je jedna od najčarobnijih sezona za uređenje doma.

26.09.2025 Kuhinja

H&M Home donosi duh pariskog bistroa pravo na vaš sto

Zamislite miris sveže pečenih kroasana koji se širi iz male pariske pekare, sunčeve zrake koje se probijaju kroz prozore kafića i nežan zvuk šolja koje se dodiruju na drvenim stolo...

25.09.2025 Kuhinja

Minimalistički slavina za kuhinjsko ostrvo koja olakšava pristup čistoj vodi

Arc Water Faucet studija VLND za kuhinjska ostrva je impresivan novi koncept koji pomera granice očekivanog od slavine za pijaću vodu.

17.09.2025 Kuhinja

Vinski frižider u kuhinji: Luksuz ili stvarna potreba?

Kada krene renoviranje kuhinje, zna se – svaka sitnica igra važnu ulogu.

16.09.2025 Kuhinja

Dakota Džonson otkriva trik za instant osveženje kuhinje

Kada je osvanula fotografija kuhinje glumice Dakote Džonson, svi su odmah zapazili njene prepoznatljive ormariće u dubokoj, elegantnoj zelenoj nijansi. Ipak, među toliko pohvala za...