“Crème de la crème” u carstvu ekskluzivnog posuđa - Staub

Više slika

Više slika

Kuvanje je umetnost i možete imati vrhunske sastojke za specijalitet kojim biste da impresionirate prijatelje, ali ništa vam to ne vredi ako kuvate iz nekvalitetnog posuđa…

Ljubav prema kuhinji, hrani i vinu Francuzima je odavno poznata. Obedovanje je period tokom kojeg ih ne smete prekidati, jer je hrana u Francuskoj dovedena do gotovo božanskog kulta. U ovoj zemlji vrhunski kuvari su zaštićeni i poštovani poput polarnih medveda, pa stoga i ne čudi da Francuzi proizvode jedno od najboljih posuđa na svetu, poznati brend STAUB u pokrajini Alzas.

Svojevremeno je slavni francuski kuvar August Eskofjer rekao: “Dobra kuhinja temelj je istinske sreće.”, a danas bismo mogli slobodno da kažemo da je dobro posuđe, osnova za dobru hranu.

Možete imati vrhunske sastojke za specijalitet kojim biste da impresionirate prijatelje, ali ništa vam to ne vredi ako kuvate iz nekvalitetnog posuđa. Prave kuvarice znaju da ako volite kuvanje onda u dobre šerpe morate investirati kao u garderobu ili nekretnine!

Staub je jednostavno “crème de la crème” u carstvu šerpi i pratećih detalja neophodnih u kulinarstvu. Svaki Staub proizvod izrađuje se posebno, kroz autentičan, tradicionalan i dugotrajan proces, uz čak stotinu vizuelnih i tehničkih kontrola kako bi zadovoljio beskompromisni standard kvaliteta.

Zbog posebnog oblika i tehnologije proizvodnje, namirnice kuvane u Staub posuđu zadržavaju visoku hranljivu vrednost i puni intenzitet ukusa. Zahvaljujući posebnom obliku poklopca, koji distribuira vlagu 9 puta bolje od klasičnog poklopca, meso i povrće zadržavaju svoju sočnost i bogatstvo aroma.

Posuđe od livenog gvožđa čuveni model Cocotte koji sa šporeta može direktno biti serviran na trpezu, toliko je voljen među fanovima vrhunskog kulinarstva da je sastavni deo njihovih laboratorija zadovoljstava.

Zato neka vas ne iznenadi što vrhunski kuvari koji vode ekskluzivne restorane sa Mišelin zvezdama koriste baš STAUB posuđe. Džordž Mendez vlasnik Aldea restorana na Menhetnu, Džejms Kent šef restorana Nomad, Kris Ćipolone šef restorana Piora u Vest Vilidžu, Dan Kluger šef retorana ABC Kitchen, Paul Bokus proslavljeni francuski kuvar i otac francuske kuhinje čiji restoran nosi 3 Mišelin zvezde, svi oni koriste STAUB posuđe.

Asortiman proizvoda Staub obuhvata kolekcije šerpi cocotte, ovalno posuđe, tiganje, gril tiganje kao i servise za ručavanje i slatke đakonije u najneverovatnijim koloritima, tako da je ovo posuđe i savršen estetski detalj.

Uz pomoć ovih posuda postajete vešti alhemičari laboratorije ukusa. Ukoliko želite da servirate emociju na tanjiru, onda vaš izbor mora biti STAUB…

Ukoliko vas zanimaju detalji o STAUB ekskluzivnom posuđu informacije možete dobiti na PG GRUPA

Povezane teme

07.04.2024 Kuhinja

Bež boja: simbol tihog luksuza u kuhinjskom prostoru

I dok neki mogu smatrati bež boju sigurnim ili dosadnim izborom, njena svestranost i bezvremenska privlačnost čine je prvoklasnim izborom u svetu enterijera.

04.04.2024 Kuhinja

Mali trikovi za uređenje kuhinje u koje se kunu dizajneri

Dizajneri enterijera su majstori u stvaranju prostora koji istovremeno odražavaju stil i praktičnost. Njihovi mali trikovi za uređenje kuhinje postaju tajno oružje za svakog vlasni...

01.04.2024 Kuhinja

Saveti za stilizovanje i održavanje plutajućih polica u kuhinji

Za razliku od konvencionalnih ormarića koji mogu učiniti da se prostor oseća skučenim, plutajuće police donose osećaj otvorenosti, čineći kuhinju većom i privlačnijom.

29.03.2024 Kuhinja

Nekoliko dobrih načina da oživite svoju crnu kuhinju

Crna boja ima moć da transformiše prostor i donese jedinstvenu atmosferu koja privlači pažnju i naglašava stil i karakter prostora.

26.03.2024 Kuhinja

Lepota pastelnih tonova u modernoj kuhinji

Nežni tonovi poput bledo roze, mint zelene, svetlo plave ili pastelno žute mogu transformisati atmosferu kuhinje, čineći je svetlijom i prostranijom.

23.03.2024 Kuhinja

Dizajnirajte savršenu malu kuhinju prateći ove savete

U slučaju da imate ograničenje u pogledu kvadrature stana i možete da imate samo mali prostor za kuhinju, trebalo bi da se najpre usredsredite na funkciju, a tek onda da se fokusir...

20.03.2024 Kuhinja

6 boja koje definitivno treba isprobati u kuhinji ovog proleća

Boje kuhinje za 2024. su i smele i mirne, upečatljive, ali umirujuće. A tu su i prelepi svetli tonovi za odvažnije među nama i utešne neutralne za kuće u klasičnom stilu.

17.03.2024 Kuhinja

5 super cool ideja sa Instagrama za savršen izgled kuhinje

Bez obzira da li želite da osvežite izgled postojeće kuhinje ili potpuno promenite njen dizajn, ove ideje će vam pružiti korisne smernice i inspiraciju za vaš budući projekat renov...

14.03.2024 Kuhinja

6 jednostavnih načina da brzo osvežite izgled svoje male kuhinje

Ponekad je dovoljno organizovati samo jednu fioku, zameniti nekoliko stvari u ostavi ili nabaviti nekoliko novih kuhinjskih krpa, a sve to može biti izvodljivije od temeljnog čišće...

11.03.2024 Kuhinja

Dizajniranje male kuhinje: ideje, saveti i inspiracija za efikasan i elegantan prostor

Uprkos ograničenom prostoru, postoji mnogo načina da se stvori funkcionalna i estetski privlačna kuhinja koja odražava lični stil i zadovoljava sve potrebe domaćinstva.

08.03.2024 Kuhinja

Od izdržljivih pločica do toplog drveta: 8 najboljih opcija za podove u kuhinji

Bilo da preuređujete postojeću ili gradite potpuno novu kuhinju, odabir pravog poda je ključan korak kako biste postigli savršenu kombinaciju funkcionalnosti i estetike.