Živahne boje u kuhinjskom prostoru s početka proleća

U susret proleću, stižu nam i vrlo živahne boje koje nose posebnu magiju u sebi.

Misija svake od njih je da razveseli vaš dom i u njega unese dobre vibracije. Od svih prostorija u savremenom domu mi smo za danas odabrali vašu kuhinju, koju ćemo propustiti kroz spektar veselih boja. Ako želite da na suptilan način poželite dobrodošlicu proleću ove sezone u svom domu, kuhinja u vedroj paleti boja je dobar početak.

AKCENTNI ZIDOVI / KUHINJSKE POZADINE

Naglašeni kuhinjski zidovi spektrom smelih boja poput plave, zelene ili žute predstavljaju najjednostavniji način da oživite svoju kuhinju. Ukoliko je vaša kuhinja opisana neutralnim bojama biće vam lako da pronađete odvažnu prolećnu boju kojom ćete naglasiti prazan zid. Ukoliko ste spremni za malo veće preuređenje u vašoj kuhinji, možete zameniti vašu kuhinjsku pozadinu i odabrati pločice ili tapete sa nekim veselim uzorkom. Cvetni printovi su idealni za stvaranje dobrog raspoloženja u savremenoj kuhinji.

SAKSIJSKO CVEĆE I ZAČINSKE BILJKE

Cveće u saksiji i začinsko bilje predstavlja najlakši i najlepši način da unesete dodir proleća u vašu kuhinju. Sve što je potrebno da uradite jeste da pronađete neke manje saksije i odaberete biljke i cveće po svom ukusu za sadnju. One mogu biti smeštene na kuhinjskom pultu, na policama ili biti predstavljene u visećem obliku.

DRUGE IDEJE

Ako želite da vaša kuhinja deluje svežije i svetlije, i da odiše prolećnim duhom unesite u nju živopisan tekstil. To mogu biti kuhinjske krpe, stolnjaci, podmetači za stolice, zavese ili tepisi. Takođe druga opcija koja vam se nudi je u pogledu posuđa u bojama proleća, kao i vrlo živopisnih kućnih aparata.

Ž.J.

Izvor: Shelterness

Foto: Pinterest

Povezane teme