STAUB posuđe - Rolls Royce među posuđem

Šerpe su simbol revolucije, bar kada je Srbija u pitanju. Na ovim prostorima, uz dobošarenje u šerpe i lonce svrgavale su se mnoge vlasti.

Ali, kada je u pitanju Staub posuđe, verujte na reč, ne biste udarali u njega. Negovali biste ga kao porodični nakit dobijen u amanet. Vodili biste računa o njemu kao o najvećoj dragocenosti, jer ono što su za doktore - hiruški instrumenti, za vozače - automobili, e to isto su dobre šerpe i posude za vrhunske kulinare i kuvare.

Šerpa više nije simbol polupane zagorele posude u kojoj su naše bake spremale Ajnpren čorbu. Ona je danas, kada se u kvalitet ulaže jednako kao i u dizajn – Njeno Veličanstvo Šerpa. A Staub posuđe je, ako tako postavljamo stvari i pravimo najbolje poređenje, jednom rečju - Rolls Royce među posuđem.

Francuska pokrajina Alzas nadaleko je čuvena po svojim kulinarskim specijalitetima i tradiciji izrade vrhunskog posuđa za kuvanje. I danas se ovo posuđe za kuvanje od livenog gvožđa u potpunosti proizvodi u Francuskoj, po najvišim standardima kvaliteta, koji dokazuje u svakodnevnoj upotrebi u najprestižnijim restoranima širom sveta. Staub je glavni izbor mnogih renomiranih šefova kuhinja, uključujući Paula Bocusea, šefa s tri Michelin-ove zvezdice.

Svaki Staub proizvod izrađuje se posebno, kroz autentičan, tradicionalan i dugotrajan proces, uz čak stotinu vizuelnih i tehničkih kontrola kako bi zadovoljio beskompromisni standard kvaliteta. Uz bazu od livenog gvožđa, svaki proizvod s unutrašnje i spoljne strane ima od dva, do čak tri visoko kvalitetna zaštitna sloja od stakla, zapečenog na 800°C, koje osigurava izvrsnu otpornost na temperaturne šokove i ogrebotine, pa je veoma jednostavno za održavanje. Zbog posebnog oblika i tehnologije proizvodnje, namirnice kuvane u Staub posuđu zadržavaju visoku nutricionističku vrednost i puni intenzitet ukusa. Zahvaljujući posebnom obliku poklopca, koji distribuira vlagu 9 puta bolje od klasičnog poklopca, meso i povrće zadržavaju svoju sočnost i bogatstvo aroma.

Ali ono što fascinira kod ovog posuđa jeste to što pored nabrojanih kvaliteta ono ima i vrhunski dizajn. Nećete se postideti pred gostima ako Staub posudu direktno iznesete na sto. One su trendy i u neverovatnim bojama, inspirisanim sastojcima koji se tradicionalno koriste u kulinarstvu - senf žuta, bundeva narandžasta, bosiljak zelena, cimet braon, grenadin crvena, patlidžan plava, višnja bordo, kao i tri osnovne boje grafitno siva, švarcvald crna i tamno plava. Ne morate spremljenu supu presipati u supentof ili meso u namensku posudu za serviranje, jer su vaše Staub posude obučene u savršen autfit.

Asortiman proizvoda Staub obuhvata kolekcije šerpi cocotte, ovalno posuđe, tiganje, gril tiganje, kao i servise za ručavanje i dezertna posluženja.

Kompanija Staub takođe je bila glavni partner Café des Chefs restorana u okviru Paviljona Francuske, tokom Svetske izložbe "Expo Milan 2015", koja je pod sloganom "Nahrani planetu. Energija za život" trajala u periodu od 1. maja do 31. oktobra ove godine. Pogledajte u kratkom video snimku kako je to izgledalo.

Ako bi se u samo dve reči mogli opisati ovi proizvodi, onda bi to bili stil i zadovoljstvo.

Kompanija PG Group je ekskluzivni zastupnik ovog renomiranog brenda, a više o Staub posuđu: PG Grupa

N.V.T.

Povezane teme