Lovinflame, kompanija specijalizovana za proizvodnju ukrasnih kamina, lansirala je OvenPlus višenamenski roštilj.
Savršena je kombinacija peći za pizzu i roštilja bez dima, koji istovremeno može raditi i kao šporet na plin. OvenPlus je prenosni roštilj koji je sve u jednom, a sastoji se od kutije od nerđajućeg čelika.Neki delovi roštilja su uklonjeni kako bi se olakšao postupak čišćenja i sigurno ih je koristiti u mašini za pranje sudova.
Sadrži dve oblasti za kuvanje. U donjem delu se nalazi platforma za pečenje, od livenog gvožđa, koja se izvlači iz tela kako bi savršeno roštiljali odreske i drugo meso, dok se u gornjem delu nalazi keramička ploča koja deluje kao pećnica koja može da peče pice ili rižoto.
Između ove dve ploče za roštilj nalazi se gorionik koji je povezan sa gasom povezuje sa snabdevanjem gasom i pruža toplotu i gornjoj keramičkoj ploči i roštilju od livenog gvožđa na dnu.
Pristup pečenju na vrhu osigurava da masti iz mesa ne padaju na izvor toplote što uglavnom dovodi do spaljene hrane i dima. OvenPlus može dostići temperaturu od 840 ° F, potrebno je samo dve minute da ispečete hrskavu koricu pizze, a još dve da se pravilno otopi sir.
Ova kompaktna i fleksibilna mašina u upotrebi je takođe energetski efikasna, što takođe čini kuvanje mnogo bržim. U roku od 15 minuta možete spremiti odreske za 8 osoba. Ceo proces pečenja, grilovanja na roštilju ili kuvanja putem OvenPlus-a je jednostavan, bez dima i zdrav.
N.V.T.
Izvor HomeCrux