Rustične radne površine koje kuhinji daju poseban šarm

Kada razmišljamo o jednostavnom, prijatnom i vrlo ležernom gotovo uvek vizualizujemo vedrinu rustičnog enterijera.

Njegov ambijent premošćuje jaz između prirode koja se nalazi spolja i mirnoće koja je pristuna unutra. Upravo zbog toga rustični dekor je trend koji nikad ne stari i ne biva prevaziđen. Ako imate pred sobom kuhinju kojoj je potrebna mala doza šarma, predlažemo vam da je oplemenite rustičnim radnim površinama.

Rusitične radne površine donose estetske i funkcionalne karakteristike jednoj savremenoj kuhinji. Bilo da težite ka elegantnoj ili želite prijatnu kuhinju u kojoj će vam biti zadovoljstvo da boravite, sa rustičnim detaljem ne možete pogrešiti.

RADNE POVRŠINE U STILU ŠUMSKIH KOLIBA

Kreirana od borovih dasaka i šperploče, kuhinjska radna površina koja asocira na one koje se sreću u drvenim šumskim kolibama učiniće da zaista uživate dok spremate vaše kulinarske specijalitete u kuhinji vaših snova. Rustična radna površina pomera vašu kuhinju korak bliže vašem srcu.

RUSTIČNE RADNE POVRŠINE ZA OMEKŠAVANJE PROSTORA

Ako su vaši kuhinjski ormarići suviše sterilni i monotoni, rustična radna površina može vam poslužito za izvrsno omekšavanje celog prostora. One unose osećaj topline u svaki prostor koliko god – ozbiljan bio.

RADNA POVRŠINA RUSTIČNOG STILA KOJA SE ISTIČE

Spoj grandioznosti i tradicije u pogledu rustične radne površine može učiniti da se ona zaista ističe u prostoru, i laksa vašoj kuhinji. Ovakva jedna površina za rad može biti mesto oko kog se gradi ostatak priče o vašoj kuhinji. Svojim raskošnim postojanjem, ona će vas uvek podsetiti koliko je priroda prelepa i bogata.

UNIKATNE RUSTIČNE RADNE POVRŠINE

Zapravo bilo koja radna površina od drveta je jedinstvena sama po sebi, jer drvo je takav materijal da je nemoguće pronaći dva potpuno ista trupca. Ako u svom posedu želite nešto što će impresionirati vaše goste i učiniti da sa zadovoljstvom prilazite svojoj kuhinju, unikatna radna površina je pravi izbor za vas.

Potražite u našoj galeriji svoju inspiraciju.

Ž.J.

Izvor: Decoist

Foto: Pinterest

Povezane teme