Prolećne nijanse kuhinjskih ormarića koje će osvežiti vaš dom

Zima ove godine deluje duže nego obično.

Takođe deluje znatno hladnije nego ikad pre. Čini se da se planeta ekstremno ohladila i zamotala u vunene ogrtače nakon globalnog – zaključavanja. A možda je to samo utisak koji smo stekli nakon što smo većinu vremena tokom prošle godine proveli u zatvorenom. Koji god da je razlog, proleće koje je pred nama nosi u sebi nadu da će stvari da krenu na bolje. Sa prolećem nam dolaze i nove sveže boje za dekor savremenih domova. Danas izdvajamo one koje su stvorene da zablistaju na frontovima vaših kuhinjskih ormarića.

BROJNE NIJANSE ZELENE BOJE

U poslednjih nekoliko sezona zelena boja je postala popularnija nego ikad pre. Viđali smo je u spavaćim i dnevnim sobama, a sve češće kako se proleće približava zalazi i u kuhinje širom sveta. Brojne nijanse zelene boje predviđene su za trend koji će dominirati nad svim drugim bojama u kuhinjama tokom 2021. godine. Zelena boja je vrlo zahvalna jer se njene nijanse mogu uklopiti u sve stilove uređenja, od rustičnog preko modernog pa sve do skandinavskog.

VEČNO PRISUTNI PLAVI TON

Azurno plava, tirkizna, nebesko plava ili mornarsko plava – zaista je teško napraviti izbor. Ako celoj priči dodate i teal nijasnu koje predstavlja predivnu mešavinu plavog i zelenog tona, dobijate paletu boja koje mogu da stvore fantastičan prizor u savremenoj kuhinji. Plave kuhinjske ormariće možete kombinovati sa mnogim drugim bojama zbog čega je ova boja na spisku najpopularnijih s proleća 2021. godine.

BOJA DRVETA

Ako ste više neko ko voli prirodne dodire u prostoru naspram intenzivnih boja, prijaće vam saznanje da je prolećna sezona koja nas očekuje predodređena za drvene detalje. Kuhinjski ormaići od drveta ili u boji drveta izbor je na vama, a njih možete sa lakoćom kombinovati sa belom bojom i stvoriti vrlo privlačan kuhinjski prostor.

Ž.J.

Izvor: Decoist

Povezane teme