Najupečatljiviji kuhinjski trendovi na samom početku 2021. godine

Svako od nas se menja, kako sazreva i kao prolazi kroz različite situacije u životu.

Tako bi i naši domovi mogli imati koristi od manjih i većih promena kako bi više odražavali našu ličnost i odgovarali našim potrebama. Obnova, preuređenje ili promena iz korena s vremena na vreme je korisna stvar jer može osvežiti vaš enterijer i učiniti ga zanimljivijim mesto za život. Ako ste rešili da tokom prvih prolećnih dana ažurirate vaš kuhinjski prostor, trendovi koje vam donosimo bi vam mogli poslužiti kao inspiracija.

BOJA ŽALFIJE

Među zelenim bojama jedna se posebno izdvaja ove godine, a to je boja žalfije. Boja koja na predivan način predstavlja prirodu i njene finese. Boja koja nas može navesti da zaista pomislimo da smo okruženi lišćem sa drveća i zelenim proplancima. Obzirom da je reč o tehnički hladnoj boji ona je izvrsan izbor za osveženje jednog usnulog i ušuškanog kuhinjskog prostora. Boja žalfije nosi dašak sofisticiranosti u sebi koji sa lakoćom može biti predat vašoj kuhinji.

LOVAČKA ZELENA BOJA

Jedna od najčešće prisutnih boja u kuhinji je svakako lovačka zelena. Bilo da se koristi suptilno na jednom zidu ili da prekriva kompletne frontove ormarića, ova boja je vrlo otmena i nepogrešan izbor svih onih koji vole akcentne nijanse. Iako u sebi nosi taman prizvuk ona na neverovatnom nivou osvežava prostor unoseći u njega prirodan odećaj. Ako ste ljubitelj elegantnih ćudljivih prostora – ovo je vaša bolja.

TEAL

Plavo-zeleni tonovi predstavljaju odličan izbor za oživljavanje svakog prostora. Kada je reč o kuhinji boja koju nazivamo teal se nameće kao jedinstven izbor koji može doneti pozitivne vibracije vašoj kuhinji. Bilo da je uparite sa neutralnim bojama ili da potražite neke tamnije varijante ona će izgledati odvažno i vrlo prisutno.

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

Povezane teme