MALA PODESIVA KUHINJA

Manje nereda, više zabave.

Industrijski dizajner Dirk Biotto je stvorio novi vrhunski multifunkcionalni proizvod - Chop Chop kuhinju.

Njegov rad je inspirisan svakodnevnim problemima domaćinstva sa fokusom na tome kako se stvari mogu poboljšati rukovanjem na nove načine. Ova kuhinja je napravljena za ljude koji vole kuvanje, a ne žele pretrpanu kuhinju, za one koji nemaju dovoljno prostora u stanovima za velike kuhinje.

Sastoji se od dva funkcionalna radna stola, jedan za pripremu obroka i jedan za čišćenje. Uglavnom je napravljena za starije i osobe sa invaliditetom, za koje pripremanje obroka predstavlja borbu sa kojom moraju da se nose svaki dan.

ChopChop kuhinja je napravljena da pruži pomoć u radu u pripremi dnevnih obroka. Takođe je odlična ako imate dva kuvara u kuhinji. ChopChop ima zid za prikopčavanje koji se može prilagoditi da održi bilo kakav pribor i materijale koji su vam potrebni. Još jedna karakteristika jesu radni stolovi koji mogu napraviti jednu površinu koja može da se koristi deo za seckanje namirnica. Ploča ima ugrađeno rende i fioku za sakupljanje ispod daske.

Okvir vam omogućava da podesite ChopChop u visini koja vam odgovara zahvaljujući međusobno povezanim čeličnim cevima. Zadnje ploče nude dovoljno prostora za posuđe, držeći ih vidljivim, lako dostupnim i spremnim za upotrebu. Crevo vam omogućava da perete svoje sudove, bez podizanja tereta i nošenja.

Ova mala kuhinja je zaista dobro rešenje za male stanove. Ona je kompaktna, korisna i ima veoma moderan dizajn.

Povezane teme