Kuhinje u belo-žutom koloru koje podižu raspoloženje

Svaka sitnica koja može podići raspoloženje u današnje vreme je vredna pažnje.

Ponekad je to pesma, ponekad miris omiljenih kolača, a ponekad lep prizor. Budući da u poslednje vreme svi većinu vremena provodimo najviše kod kuće, okruženje koje nas tamo očekuje je ono na koje je potrebno da obratimo pažnju. Ćudljive boje bi u tom pogledu svakako trebalo da izbegavate. Vedre, one koje podižu raspoloženje bi trebalo da budu vaša misija. U tom pogledu pozivamo vas da sa nama zavirite u svet impresivnih belo-žutih kuhinja. Ako želite da obnovite svoju kuhinju svežim i vedrim bojama, možda baš ove dve budu savršen par.

ŠEMA BOJA

Boje dakle znate a sada je samo pitanje koliko koje boje planirate da iskoristite. Ako ste ljubitelj zaista svetlih tonova, limun žuta ili sunčano žuta varijanta bi mogle da budu pun pogodak. Dovoljno je samo da ih mestumično razblažite belim površinama i dobićete idealno mesto za podizanje raspoloženja. S druge strane ako niste apsolutno sigurni koliko žute želite u prostoru, učinite nju sekundarnom bojom pri čemu će bela boja dominirati prostorom. Sitni detalji u vidu crne i grafitno sive boje mogu dati finalni dodir vašoj novoj belo-žutoj kuhinji. Prirodno drvo takođe vrlo lepo izgleda u kombinaciji sa belim i žutim površinama.

NAMEŠTAJ I DODACI

Kuhinja u dva tona je trenutno apsolutni hit. U tom smeru možete odabrati gornje ormariće u beloj a donje u žutoj boji što će stvoriti fantastičan prizor u prostoru. Ukoliko pak imate samo jedan red ormarića, preporučljivo je da budu u jednoj boji. U tom pogledu kuhinjska pozadina može da bude druge boje. Ako ste odabrali belu kuhinju kao osnovu za ovu šemu boja detalji poput osvetljenja, frižidera i drugih kućnih aparata, kao i posuđa mogu biti u žutim nijansama i stvoriti vrlo živopisno okruženje. Svakako, dozvolite što je moguće većoj količini prirodnog svetla da zađe u vašu kuhinju kako biste bojama prisutnim u njoj omogućili da se istaknu.

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

Povezane teme