Kuhinja na koju bi i Džulija Čajld bila ljubomorna

Sa umirujućom paletom boja, podom u dezenu riblje kosti, akcentima od mesinga i mermera, ovakvu kuhinju bi poželela i slavna kuvarica Džulija Čajld.

Ili, bolje rečeno, bila bi ljubomorna na izgled  kuhinje jedne prave kulinarske entuzijastkinje, Dženifer Stjuart, koja je vlasnica ove kuhinje koja čini da se osećate kao da se nalazite u nekom malom francuskom bistrou.

Teško je poverovati da je ova dama koja je strastveni i  profesionalni kreator ukusnih peciva praktično sama napravila svoju kuhinju iz nova bez ijednog saveta stručne osobe, odnosno dizajnera.

"Dva visoka prozora i dvoja vrata (jedna vode  u podrum i dvorište, druga u hodnik) značila su nezgodan prostor gotovo bez skladišta", rekla je Dženifer,

 Dakle, sa spremnim  idejama za dizajn, potražila je izvođača radova i pokazala mu svoju Pinterest stranicu s idejama.

Tako su Dženifer i Nejtan Armstrong kreirali kuhinju koja slavi funkcionalnost i odiše stilom "Obožavam kuvanje, i imam alate da to dokažem", kaže Dženifer.

Ormari od poda do plafona znače da postoji mesto za sve u zapanjujućem dizajnu. Ali možda je najzanimljiviji deo ove kuhinje nešto što ne možete videti na fotografijama, a to su skriveni zvučnici instalirani na plafonu. Vlasnica  rano ustaje, sluša muziku i peče mirisne pite.

Sada ima svoje savršeno mesto za to.

Kakvo uživanje!

N.V.T.

Foto  Donna Griffith 

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Kuhinja

Povezane teme