Koje boje ormarića izgledaju sjajno u kombinaciji sa tamnim kuhinjskim podom?

Tamni drveni pod, bilo da je izrađen od oraha ili živopisnog smeđeg hrasta, predstavlja jedan od najzanimljivijih stilskih izbora za svaku kuhinju.

Opcija tradicionalnih tamnih drvenih podova može se koristiti sa širokim izborom boja kuhinje kako bi se proizveo izgled koji je ili svetao i prozračan ili dramatičan. Kada vidite tamne podove u prostoriji, to su skoro uvek tamnije varijante tvrdog drveta. Podovi u boji, kao što su crne pločice, su znatno manje rasprostranjena vrsta tamnih podova.

Kada su u kombinaciji sa svetlim zidovima, tamni podovi od tvrdog drveta mogu zapravo otvoriti prostor. Zidovi i plafon svetlije boje su u kontrastu sa tamnim podovima, a pošto ima više zidova nego podova, biće više svetlosti nego tame.

Tamno tvrdo drvo jača osećaj topline, intime i privatnosti. Nemojte se plašiti da se poigrate sa različitim nijansama, pregledajte šeme boja i isprobajte različite tonove dubokih i dramatičnih boja na svojim kuhinjskim podovima. Mogućnosti su beskrajne, bilo da želite da napravite prelep kontrast ili ste više za rustikalni izgled kuhinje.

« 1 2 3 »

Povezane teme