Kako dodati žutu boju kuhinji?

Najbrži način da svojoj kuhinji dodate toplinu i energiju je korišćenjem živih nijansi kao što je žuta...

Ako vaša kuhinja ne dobija mnogo prirodnog svetla ili jednostavno smatrate da joj fali malo vizuelne topline, žuta je savršen izbor: to je najsjajnija nijansa i nije previše daleko od bele, ali ima dodatnu prednost da otera hladnoću.

Iskoristite zato ovu boju kako biste ulepšali prostor gde se okupljate vi i vaša porodica i napunite se suncem i pozitivnom energijom. Ali, pre nego što se odlučite za savršenu nijansu žute, procenite celu sobu. Odredite boju ormarića, radne ploče, pozadine i uređaja koje planirate da koristite. Ako menjate samo boju zidova ili ormara, uverite se da boja koju odaberete odgovara nečemu drugom što već imate u sobi.

Sa žutim bojama za kuhinju, postoji mnogo pravaca kojima možete ići. Izbor se kreće od "seoske kolibe" do "industrijskog šika", a sve u zavisnosti od nijanse koju želite. Koju god nijansu da odaberete, zapamtite da žute koje imaju više braon boje, za razliku od zelene, lepo rade sa drvenim akcentima. Takođe, izbegavajte senf-žutu nijansu (koliko god ona popularna bila) i radije se odlučite za nijanse koje su tople i umirujuće ili svetle i vesele.

U nastavku teksta otkrijte koji su to sve načini za dodavanje žute boje kuhinji...

« 1 2 3 4 5 6 »

Povezane teme