Elegancija i moderan dizajn aspiratora rezervisanih za savremenu kuhinju

Ukoliko ste mislili da aspirator ne može da deluje elegantno i dovoljno otmeno za 21. vek, gadno ste se prevarili!

Falmec aspiratori su impresivni u svakom pogledu. Oni predstavljaju čistu inovaciju, a zahvaljujući svom elegantnom i modernom dizajnu savršeno pristaju gotovo svakoj kuhinji. Da budemo precizniji, upravo je njihov slikoviti efekat taj koji im omogućava da postanu glavno središte kuhinje, bilo kao samostalni prostor ili u tandemu sa dnevnim boravkom.

Savršene geometrijske linije koje definišu njegov prepoznatljiv profil zajedno sa ultra-kompaktnim usisnim telom čine ovaj aspirator izvanrednim proizvodom koji je izraz revolucionarne i do sad neviđene vrste usisavanja.

Ko bi rekao da su za savršen izgled jednog kuhinjskog uređaja dovoljne samo dve dimljene staklene ploče i dva crna satenska aluminijumska profila? Dodajte tome i savršenu kombinaciju sa LED trakama za svetlo koje se širi duž čitavog donjeg oboda pomenutih komponenti i dobili ste usisno telo savršenog izgleda!

Moramo pomenuti i to da čitav ovaj sistem uključuje i vrlo efikasnu opremu za filtriranje. Zahvaljujući Carbon Zero tehnologiji savršeno je rešen tretman vazduha, a inovativni dizajn i nesumnjivi kvalitet ovog italijanskog proizvođača rešio je onaj drugi, estetski deo cele ove kuhinjske priče.

Velika snaga ovog brenda leži u sposobnosti kombinovanja sofisticiranog dizajna i novih tehnologija usmerenih na usavršavanje performansi proizvoda, od tihog režima rada pa sve do najkvalitetnijeg prečišćavanja vazduha. Na taj način Falmec poboljšava ne samo životni komfor svojih kupaca već i kvalitet vremena provedenog kod kuće.

Izvor: falmec.com

Povezane teme