Bakarne pozadine u kuhinji koje poseduju bezvremenski šarm

Metalni dodiri su nesumnjivo jedan od najaktuelanijih trendova kada je uređenje savremenih domova u pitanju.

Već nekoliko sezona zapravo oni ne silaze sa liste najupečatljiviljih i najzastupljanijih detalja u enterijeru. Iako mesing i nerđajući čelik pronalaze definitivno najviše prostora u modernoj kuhinji, topla privlačnost bakra je nešto što se ne može zanemariti. Sve veći broj vlasnika savremenih domova prihvata bakar kao vid dekora u svojoj kuhinji, osvrćući se na njegovu blistavu privlačnost. Od klasičnih kuhinja kroz koje se proteže seoski i rustičan stil, do vrlo modernih u industrijskom i eklektičnom stilu, bakar pronalazi svoje mesto sa izuzetnom lakoćom.

Ako vam sjajni lonci i šerpe nisu dovoljni da bi ugasili žeđ za bakrom u kuhinji, sjajna bakarna pozadina je fantastičan način da odate poštovanje ovom metalu. Iako bakarne pozadine zatevaju izvesnu negu one vrlo elegantno stare i vremenom daju vašoj kuhinji šarmantnu privlačnost.

BAKARNI NOVČIĆI U MODERNIM KUHINJAMA

Postoji mnogo načina na koje možete kreirati privlačnu bakarnu pozadinu u svojoj kuhinji i podariti joj individualnost. Bakarni novčići su definitivno najzanimljiva opcija, koja sa sobom donosi vid jedinstvenosti. Male šestougaone pločice od bakra nude slične pogodnosti, dok veći kvadrati i pravougaoni oblici gravitiraju ka konvencionalnijem izgledu.

BAKARNE PLOČICE

Bakarne pločice nose posebnu magiju u sebi i tokom godina poprimaju tu fascinantnu boju koja deluje bezvremenski šarmantno. Bakar poput dobrog vina, što je stariji to izgleda privlačnije i jednostavno je savršen za prostore u rustičnom, seoskom i vintage stilu. Pozadina u kuhinji od bakarnih pločica može se nalaziti na manjoj ili većoj površinu u zavisnosti od vašeg ukusa, a takođe je vrlo privlačna i varijanta kombinovanja bakra i drveta.

BAKARNE POZADINE SA TEKSTUROM

Ako želite da odete korak dalje i podarite svojoj kuhinji jedinstven prikaz, odaberite bakarne pozadine sa zanimljivom teksturom. Bilo da imate malu ili zaista grandioznu kuhinju, bakarna pozadina sa opipljivom teksturom će joj podariti dušu.

Ž.J.

Izvor: Decoist

Povezane teme