10 kuhinjskih trendova koje treba izbegavati po svaku cenu

10 najgorih opcija za opremanje kuhinje koje bi trebalo zaobilaziti u širokom luku.

Vreme je da konačno osvežite svoju staru, sumornu kuhinju. Polako ali sigurno se naoružavate brdom informacija koje pronalazite na internetu, i sklapate kockice o tome kako bi vaša nova kuhinja trebala da izgleda. Trendovi se menjaju iz sezone u sezonu i to vam nimalo ne olakšava posao. Želite nešto lepo, udobno, ali pre svega funkcionalno i praktično. Kako doneti pravu odluku i opremiti kuhinju u skladu sa svakodnevnim potrebama - ovo se čini kao sizifovski posao!

Kuhinja je srce doma, a svako ažuriranje ovog centralnog prostora može poboljšati ukupan izgled i vrednost kuće. Pogrešni izbori dizajna za vašu kuhinju, međutim, mogu imati suprotan efekat - to će učiniti da vaša cela nekretnina izgleda zastarelo i nekako... dosadno. Ako već trošite vreme i novac na renoviranje kuhinje, učinite to mudro i planirajte prostor koji će trajati i u godinama koje dolaze.

Bez obzira na to koji stil odaberete za svoj kuhinjski prostor, evo 10 ubedljivo najgorih opcija koje biste trebali zaobilaziti u širokom luku.

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

Povezane teme

04.04.2024 Kuhinja

Mali trikovi za uređenje kuhinje u koje se kunu dizajneri

Dizajneri enterijera su majstori u stvaranju prostora koji istovremeno odražavaju stil i praktičnost. Njihovi mali trikovi za uređenje kuhinje postaju tajno oružje za svakog vlasni...

01.04.2024 Kuhinja

Saveti za stilizovanje i održavanje plutajućih polica u kuhinji

Za razliku od konvencionalnih ormarića koji mogu učiniti da se prostor oseća skučenim, plutajuće police donose osećaj otvorenosti, čineći kuhinju većom i privlačnijom.

29.03.2024 Kuhinja

Nekoliko dobrih načina da oživite svoju crnu kuhinju

Crna boja ima moć da transformiše prostor i donese jedinstvenu atmosferu koja privlači pažnju i naglašava stil i karakter prostora.

26.03.2024 Kuhinja

Lepota pastelnih tonova u modernoj kuhinji

Nežni tonovi poput bledo roze, mint zelene, svetlo plave ili pastelno žute mogu transformisati atmosferu kuhinje, čineći je svetlijom i prostranijom.

23.03.2024 Kuhinja

Dizajnirajte savršenu malu kuhinju prateći ove savete

U slučaju da imate ograničenje u pogledu kvadrature stana i možete da imate samo mali prostor za kuhinju, trebalo bi da se najpre usredsredite na funkciju, a tek onda da se fokusir...

20.03.2024 Kuhinja

6 boja koje definitivno treba isprobati u kuhinji ovog proleća

Boje kuhinje za 2024. su i smele i mirne, upečatljive, ali umirujuće. A tu su i prelepi svetli tonovi za odvažnije među nama i utešne neutralne za kuće u klasičnom stilu.

17.03.2024 Kuhinja

5 super cool ideja sa Instagrama za savršen izgled kuhinje

Bez obzira da li želite da osvežite izgled postojeće kuhinje ili potpuno promenite njen dizajn, ove ideje će vam pružiti korisne smernice i inspiraciju za vaš budući projekat renov...

14.03.2024 Kuhinja

6 jednostavnih načina da brzo osvežite izgled svoje male kuhinje

Ponekad je dovoljno organizovati samo jednu fioku, zameniti nekoliko stvari u ostavi ili nabaviti nekoliko novih kuhinjskih krpa, a sve to može biti izvodljivije od temeljnog čišće...

11.03.2024 Kuhinja

Dizajniranje male kuhinje: ideje, saveti i inspiracija za efikasan i elegantan prostor

Uprkos ograničenom prostoru, postoji mnogo načina da se stvori funkcionalna i estetski privlačna kuhinja koja odražava lični stil i zadovoljava sve potrebe domaćinstva.

08.03.2024 Kuhinja

Od izdržljivih pločica do toplog drveta: 8 najboljih opcija za podove u kuhinji

Bilo da preuređujete postojeću ili gradite potpuno novu kuhinju, odabir pravog poda je ključan korak kako biste postigli savršenu kombinaciju funkcionalnosti i estetike.

05.03.2024 Kuhinja

Za vašu inspiraciju: kuhinje u kojima dominira drvo

Sa svojom bogatom teksturom i toplim tonovima, drveni elementi donose osećaj topline i udobnosti koji često nedostaje drugim materijalima.