Vodootporne zidne obloge: trajna zaštita i vrhunski dizajn

Kompanija sa sedištem u Raveni ostaje dosledna kvalitetu, preciznoj tehnici i estetici postavlja standarde u svetu tapeta.

Italijanska kompanija Wall & Deco, osnovana 2005. godine od strane Kristijana Beninija, svojim pionirskim duhom i neprekidnim istraživanjem i inovacijama, nastavlja da inspiriše industriju. Njihova poslednja dostignuća predstavljaju spoj 'papira' i 'vode' na harmoničan način, zahvaljujući napretku tehnologije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wall&decò (@wallanddeco)

Dve nove kolekcije, WET Sistem i OUT Sistem, odražavaju viziju kompanije da spoji funkcionalnost sa estetikom kako bi stvorila proizvode koji oblikuju naše životno okruženje na najbolji mogući način.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wall&decò (@wallanddeco)

WET Sistem je revolucionarna patentirana tehnologija tapeta, namenjena vlažnim prostorijama kao što su kupatila i tuševi. Sa preko 23.000 tuševa obloženih ovim tapetama u preko 80 zemalja, WET sistem se izdvaja kao prvi izbor za hidroizolaciju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wall&decò (@wallanddeco)

Pored toga, ovi proizvodi su otporni na deterdžente, udarce i ogrebotine, što ih čini izuzetno trajnim. Tanak profil od samo 1,5 mm omogućava brzo renoviranje, minimizirajući otpad, dok se mogu direktno postaviti preko postojećih površina, što dodatno olakšava proces.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wall&decò (@wallanddeco)

OUT Sistem, s druge strane, donosi eleganciju i trajnost na spoljne površine. Ove inovativne tapete otporne su na kišu, žutilo i smog, čineći fasade i terase lepšim i dugotrajnijim. Sa debljinom od samo 1 mm, ovi proizvodi su izuzetno izdržljivi i otporni, garantujući dugotrajnu postojanost boje i čvrsto prijanjanje tokom godina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wall&decò (@wallanddeco)

Obe ove kolekcije ne samo da zadovoljavaju estetske standarde, već i unapređuju kvalitet života kroz funkcionalna rešenja koja donose eleganciju i trajnost u svaki prostor.

Povezane teme

30.05.2024 Gradnja

Činjenice o montažnim kućama

Njihova jednostavnost, brzina i cena izgradnje, doprinose tome da montažne kuće imaju znatne prednosti u odnosu na tradicionalne vidove gradnje.

27.05.2024 Gradnja

Vinilni podovi sa efektom pločica

Ova svestrana podna opcija imitira izgled keramičkih ili kamenih pločica, i pruža izdržljivost i jednostavnost održavanja po kojima je vinil poznat.

24.05.2024 Gradnja

Vertikalna šuma: revolucionarni koncept gradnje koji spaja ljude i prirodu

Vertikalna šuma je prototip zgrade za novi format arhitektonskog biodiverziteta koji se fokusira ne samo na ljudska bića već i na odnos između ljudi i drugih živih vrsta.

21.05.2024 Gradnja

Početak radova na spajanju Bulevara umetnosti i Bulevara Crvene armije

Ovaj projekat će povezati Bulevar umetnosti i Bulevar Crvene armije ispod železničke pruge, sa planiranim završetkom u avgustu 2025. godine.

18.05.2024 Gradnja

Materijali budućnosti: šindre, skale i kamene fasade

Rad jednog od najznačajnijih dizajnera u savremenoj arhitekturi, Kenga Kume se nadograđuje na nasleđe japanskog zanatstva dok istovremeno preispituje način na koji koristimo materi...

15.05.2024 Gradnja

Pasivne kuće - čuvaju okolinu

U poređenju s tradicionalno izgrađenim novim kućama, potreba za grejanjem u pasivnoj kući je i do 75% niža i dobija se iz obnovljivih izvora energije, kao što je solarna.

12.05.2024 Gradnja

Sve prednosti kamena kao građevinskog materijala

Od drevnih spomenika do modernih arhitektonskih čuda, kamen i dalje ostaje popularan izbor za građevinske projekte širom sveta. Njegova prirodna lepota i prirodna snaga čine ga ide...

09.05.2024 Gradnja

Prozori i prirodna svetlost

Pravilno korišćenje svetlosti utiče na naše raspoloženje, volju i energiju, dok njegova odsutnost može imati negativne posledice.

06.05.2024 Gradnja

5 inovativnih primera za održivu upotrebu plastike u procesu gradnje

Mnoge kompanije su već razvile fascinantne tehnologije koje omogućavaju recikliranje plastike i njen preobražaj u funkcionalan (i lep) građevinski materijal.

03.05.2024 Gradnja

Podovi dekorisani u šahovskom stilu

Postavljanje parketa ili pločica sa šahovskim motivom jedan je od najednostavnijih projekata za efektivno renoviranje enterijera – upadljiva šara će za tren oka razbiti monotoniju...

29.04.2024 Gradnja

Čarolija Selfi mostića: nova atrakcija u blizini Kule Beograd

Ova nova atrakcija na području Kule Beograd predstavlja magnet za sve posetioce koji žele da dožive jedinstveno iskustvo uživanja uz reku.