Stilski paneli namenjeni zvučnoj izolaciji

Kompanija Submaterial definitivno napreduje u polju smanjenja buke i nedavno je kreirala njihovu poslednju kolekciju akustičnih površima...

Njihov novi zidni sistem se sastoji od termalno formiranog akustičnog sloja visokih performansi skrivenog ispod tankog sloja koji podseća na vunu i takođe donosi dobar udeo u umekšavanju i blokiranju zvuka. Međutim, kompanija se nije zaustavila ovde i unela je dekorativne elemente u njihove površine što je rezultiralo veoma lepim geometrijskim zidnim obrascima koji maskiraju upotrebnu vrednost panela. Od malih zidova do velikih instalacija, ovi elementi mogu biti prilagođeni u preko 60 boja između kojih je moguće birati.

Izolacione ploče poseduju klasičan izgled sa heksagonalnim geometrijskim obrascima koji se pretvaraju u nizove linija. Horizontal Bar linija nudi odvažne grafičke obrise slojevitih i obojenih ploča koje se mogu poređati u spontanim obrascima. Vertical Bar serija postaje još odvažnija verzija prethodno pomenute i dolazi sa mnogo intenzivnijim linijama. Kolekcija se oslanja na fluidne, organske elemente, koji ublažavaju zakrivljene delove i razvijaju ih od običnih, pravih linija. Na panelima se takođe mogu videti i nizovi grupisanih formi nalik na balonima koji seu spojeni zajedno u jednom potezu.

N.Đ.

Povezane teme