Pametno, održivo & lepo: projekat koji ispunjava sve želje budućim stanarima

Predstavljamo vam jedan krajnje zanimljiv projekat pod nazivom Stenby Park, koji nudi smeštaj visoke klase svima onima koji su u potrazi za savršenim mestom za život...

A ovaj deo Švedske svakako jeste gotovo idealno mesto za život, s obzirom da je stanarima narodski rečeno sve na izvol'te! Ne samo da je centar Stokholma u blizini, već su tu i brojne škole, predškolske ustanove, vodeći tržni centri, parkovi i mesta za zabavu... I uopšte nije bitno da li ste sami ili jednostavno tragate za savršenim domom za svoju porodicu, ovaj kraj čine kuće od 65 i 95 m2 pa će tako svako naći krov nad glavom u skladu sa svojim potrebama.

Budite ubeđeni da je ovde svaki metar mudro i dobro isplaniran kako bi u potpunosti odgovorio zahtevima svojih budućih stanara. Upravo su ta pametna rešenja i dobro osmišljen prostor rezultirali dvospratnim kućama koje u sebi kriju po tri spavaće sobe, kuhinju, prostrani dnevni boravak i u potpunosti popločano kupatilo, a dizajn je definitivno nešto o čemu se dodatno može pregovarati.

Naime, svi oni koji odluče da kupe jedan ovakav dom mogu birati između dve linije dizajna – obe su skladne u svojoj osnovi i lako se slažu sa većinom nameštaja i tekstila. Bilo da se radi o svetlijoj ili tamnijoj varijanti, u oba slučaja su izraženi meki tonovi, čiste linije i tople boje – gotovo idealno za sve one koji u svom domu žele da stvore skandinavski osećaj.

Pomenimo još i to da je ovaj projekat delo dizajnerskog tima Signum koji je u saradnji sa pejzažnim arhitektom Johanom Pajuom stvorio spoljno okruženje koje kombinuje dizajn sa održivošću. Tako će svi stanari imati prilike da uživaju u fantastičnom vrtu koji je dizajniran tako da iskoristi kišnicu i biljke posađene oko kuće, nezavisno od godišnjeg doba. Tako će svaki vlasnik za sebe imati lepo i čisto dvorište tokom cele godine.

Izvor: signumhem.se

Povezane teme