Najbolje podne površine od tvrdog drveta

Svi koji žele da kupe podne konstrukcije od tvrdog drveta za svoj dom će sigurno želeti da pogledaju slike koje se nalaze u našoj galeriji, koje im mogu pružiti uvid u sve prednosti i lepote koje dolaze u sklopu svih inovacija u ovoj oblasti.

Drveni podovi koje imate priliku da vidite, predstavljaju sažeti izbor najboljih iz prošle godine i rezultat su izuzetnih veština izrade u režiji drvne kompanije Real Antique, koja je nagrađena prvim mestom za kreiranje najboljih inovativnih drvenih podnih obloga NWFA 2015, na sajmu drvne industrije i nameštaja Wood Flooring Expo.

Između različitih vrsta instalacija izrađenih od drveta crnog oraha, nalaze se žive ivice finiša koje su postale najcenjenije čim se prvi put u javnosti ukazao ovaj redak talenat i neverovatna veština izrade, koja za njihovo kreiranje bila potrebna. Jedinstveni estetski efekat koje su načinile u završnici zaista je nešto što treba videti.

Tvrdi drveni pod pomaže da se nešto jednostavno i bledo pretvori u završnicu, koja ovu relativno običnu površinu čini pravim umetničkim delom. Instalacija je urađena sa ogromnom pažnjom koja je poklonjena detaljima i privrženošću prilikom njene izrade i zato odmah postaje potpuno jasno zbog čega je upravo ovaj umešni zanatski projekat osvojio ovu prestižnu nagradu.

U galeriji možete videti neke od naistaknutijih postavki podova i njihovih unikatnih načina izrade, na fotografijama koje su spremljene samo za vas i definitivno će vam pomoći da što lakše odlučite koja bi vrsta poda od tvrdog drveta najlepše izgledala u vašem domu i pomogla vam da transformišete svoj stan ili kuću.

N.Đ.

Povezane teme