Inspirativna kolekcija keramičkih podnih i zidnih obloga inspirisana visokom modom

Sa eksperimentalnim predlozima i ručno osmišljenim projektima visoke mode, ove keramičke površine nude beskonačne mogućnosti za dizajn enterijera...

U svetu dizajna enterijera, nove kolekcije Iris Ceramica predstavljaju višestruke i eklektične površine koje transformišu različite inspiracije u prostore sa izražajnom ličnošću. Na ovogodišnjem sajmu keramike, keramička umetnost je otišla korak dalje i otkrila svoj širok spektar mogućnosti kroz eksperimentalne predloge kao što su Theke obloga, ručno osmišljeni projekat visoke mode Citta di Faenza i kolekcije Diesel Living with Iris Ceramica.

Kolekcija Theke predstavlja ambiciozan poduhvat brenda Iris Ceramica, istražujući granice i reinterpretirajući jezike i materijale kako bi otkrio nove dimenzije dizajna. Inspirisan tradicionalnim tepisima, kamenjem, metalima, drvetom i bojama, Theke donosi raznolikost i bogatstvo u dizajn. Ovaj spoj prirode, tehnike, zanata i inovacija stvara izuzetnu kolekciju keramičkih površina koje pružaju beskonačne mogućnosti kombinovanja.

 

Kroz upotrebu najnaprednije 3D tehnologije nazvane Sinkcera, postiže se nivo slojevitosti i čulnosti koji ranije nisu bili mogući. Materijal dobija pulsirajuću kompleksnost sa chiaroscuro efektima, pružajući jedinstvene taktičke senzacije.

Bottega d'Arte, inspirisan ručnim radom i visokom modom, predstavlja kolekciju zidnih obloga koja je zauvek promenila koncept keramičkih površina u unutrašnjem uređenju. Nova završna obrada "Citta di Faenza" obnavlja duh originalne kolekcije, fokusirajući se na reinterpretaciju klasičnog GEO dekora.

Diesel Living with Iris Ceramica nastavlja svoj jedinstveni narativni pristup, eksperimentišući sa raznolikim estetskim uticajima i materijalima kao što su mermer, metal, beton, PVC i tkanina. Kroz sedam novih kolekcija, Diesel Living with Iris Ceramica stvara fascinantne površine koje privlače pažnju svojom dubinom i raznovrsnošću.

 

Povezane teme

28.03.2024 Gradnja

Budućnost gradnje: ekološki prihvatljiva hibridna rešenja

Projekat spaja visoku i nisku tehnologiju kako bi stvorio hibridna rešenja koja su ne samo efikasna već i ekološki prihvatljiva.

25.03.2024 Gradnja

Počeli radovi na rekonstrukciji tržnog centra Ušće

Nakon dugog iščekivanja, projekat rekonstrukcije najpoznatijeg tržnog centra u Beogradu napokon je dobio zeleno svetlo i radovi mogu da počnu!

22.03.2024 Gradnja

Zašto su prozori izrađeni po meri pametna odluka tokom procesa gradnje?

Često zanemareni kao samo funkcionalni elementi, prozori imaju moć da transformišu izgled i atmosferu vašeg doma. Oni nude mogućnost da unesete prirodno svetlo, spektakularne pogle...

19.03.2024 Gradnja

Produžetak Bulevara Zorana Đinđića u bloku 20 je konačno otvoren!

Nova saobraćajnica u bloku 20 na Novom Beogradu se prostire na 420 metara i ima po tri trake za svaki smer, kao i obostrane trotoare i biciklističke staze.

16.03.2024 Gradnja

Početak obnove trga Nikole Pašića: osveženje urbanog središta

Obnova trga neće značajno menjati njegov trenutni izgled, već će se fokusirati na takozvane funkcionalne intervencije.

13.03.2024 Gradnja

10 najboljih opcija podova za vaš dom u 2024. godini

Sa tekućim inovacijama u industriji podnih obloga, i vlasnici kuća i dizajneri imaju pristup mnogo uzbudljivoj paleti opcija u godini koja je pred nama.

10.03.2024 Gradnja

Održivi materijali iz mora: revolucija u građevinskoj industriji

Danas se mnoga istraživanja i razvojna praksa fokusiraju na kreiranje materijala koji su bazirani na biološkim izvorima, koristeći otpad i nusprodukte iz proizvodnje hrane kao pote...

04.03.2024 Gradnja

Prvi pogled na stambeno - poslovni kompleks Tempo Tower na Bežanijskoj kosi

Kompleks "Tempo Tower" dominiraće svojim modernim izrazom, sa tri volumena na zajedničkoj osnovi i najvišom kulom od 34 sprata.

01.03.2024 Gradnja

Održiva gradnja i njeni ključni aspekti

Fokusirajući se na obnovljive izvore energije, recikliranje materijala, smanjenje emisije ugljen-dioksida tokom izgradnje i ekološki prihvatljive građevinske prakse, možemo znatno...

27.02.2024 Gradnja

Najpopularnije boje i dizajn fugni za vaše pločice

Sa pravilnim odabirom boje fugni, možete postići iznenađujuće efekte koji će dodati karakter i stil vašem domu.

24.02.2024 Gradnja

Reef Rocket: održiva alternativa tradicionalnom cementu

Zakoračite u budućnost u kojoj se trajni materijali mogu uzgajati poput useva, regenerišući otpad i ublažavajući zagađenje životne sredine.