Casalgrande Padana predstavlja nove drvene površine

U dekoraciji jednog doma, a posebno kada se radi o podovima, danas su u ponudi različiti materijali i akcenti…

Bilo da želite da stvorite topao, moderan, minimalistički, rustičan ili futuristički ambijent, vaš pod može savršeno pratiti tematiku vašeg enterijera, odnosno stil koji želite da postignete, uz pomoć podnih obloga kompanije Calasgrande Padana.

Tri vanvremenske kolekcije koje interpretiraju hiljade nijansi prirodnih materijala, na najbolji način, su ono što vam ovoga puta predstavljamo.

Tri neverovatne i versatilne serije savršene za svaku priliku, predstavljene su u novom asortimanu porcelanskog kamena sa efektom drveta, kao savršena ekspresija Casalgrande Padana tehnološke inovacije.  

Delikatne i homogene boje Class Wood, izlizani izgled CountryWood i beskrajne eksperisvne mogućnosti Geowood kolekcije su višestruki identiteti Casalgrande Padana efekta drveta na porcelanskom kamenu. Ova tri asortimana kreiraju komforni, eterični ili intenzivni, elegantni i dinamični, prirodni i savremeni ambijent. Tri nove kolekcije intepretiraju jedinstvenost njihovog materijala upotrebom vrhunske tehnologije, koja vam daje svu slobodu da izrazite svoju ličnost i stil.

Class Wood, Country Wood i Geowood rezultat su istraživanja beskrajnih varijacija drveta i njegove sposobnosti da definiše jedan prostor, čineći ga udobnim, ekskluzivnim ili neformalnim, kroz znake, incizije i tragove koje je ostavilo vreme. Iz ove analize, sledi na nove kolekcije ovog brenda kreiraju harmonični dijalog sa svetlom i bojama okruženja, stvarajući tako površine koje nisu samo estetski zadovoljavajuće, već osiguravaju visoke performance sa bilo koje tačke gledišta.

Sve tri kolekcije izdvajaju se zbog svoje neverovatne fleksuralne snage i otpornosti na udarce, abrazije, ogrebotine, vremenske prilike i neprilike, vatru, fleke i hemikalije, a sve zajedno, sa svojim različitim dimenzijama, finišima i debljinama, kreiraju idealnu soluciju za bilo koje okruženje. Štaviše, porcelanski kamen je okarakterisan kao materijal koji ne apsorbuje, a bezbedan je iz razloga što u sebi ne sadrži bilo kakve hemijske materijale, boje i smole. Takođe, ovaj materijal je eco-friendly jer se svaki njegov deo, pa čak i onaj otpadni, iskoristi za nešto drugo. Porcelanski kamen se lako instalira i ne zahteva posebno održavanje. Zbog svih ovih karakteristika, danas više nego ikada, ove tri kolekcije, a i sve njihove prethodnice, esencijalne su u svim projektima – kako javnim, tako i privatnim okruženjima.

Listele i ploče iz ove tri kolekcije daju savremenu odvažnost starinskom šarmu i vrednostima, dok u isto vreme unose šarm prirode u urbana okruženja uz pomoć prefinjene i rafinirane elegancije Class Wood linije, antičkog šarma i udobne topline Country Wood, i ekskluzivne jedinstvenosti Geowood linije.

Sa ovim kolekcijama, Casalgrande Padana nastavlja svoju potragu i istraživanje po pitanju razvoja naprednih proizvodnih tehnologija, kojima se može kreirati prefinjeni, čisti i dugotrajni proizvod, koji će odgovarati savremenom životnom stilu čoveka današnjice i čoveka budućnosti.

N.Đ.

www.casalgrandepadana.com

Povezane teme