Zavirite u stan na poslednjem spratu koji koristi sve blagodeti sunca

In the city of Amsterdam you can find a lot of fun... ali, pored zabave možete pronaći i poneki simpatičan stan sa prostranom krovnom terasom koja prosto poziva na relaksaciju i uživanje.

Smešten na fantastičnom mestu, prostran, ispunjen svetlošću - sve ono što biste poželeli od jednog stana na zadnjem spratu zgrade! Sve sobe su povezane preko velikog hodnika a glavni deo prostora svakako čini ogromna dnevna soba koja se sastoji od otvorene kuhinje i trpezarije.

Moderan i elegantan enterijer odiše svežinom i udobnošću. Deluje kao idealno mesto za okupljanje i druženje sa dragim ljudima, a drveni pod, unikatni komadi nameštaja i pažljivo birana umetnička dela samo su dodatno doprineli osećaju topline i udobnosti.

Tu su još i glavna spavaća soba sa zasebnim balkonom, kao i moderno opremljeno kupatilo sa odvojenim toaletom. Dodatne prostorije čine manja spavaća soba koja gleda na dvorište, kao i sleme krova (visine skoro 5 metara!) koje je iskorišćeno za izradu svojevrsnog garderobera sa dodatnim prostorom za skladištenje.

Ogromnoj krovnoj terasi se pristupa putem fiksnih stepenica i gotovo prozirnog ulaza, a uživanje u suncu zagarantovano je i na zatvorenom zahvaljujući krovnim prozorima kako na prednjoj tako i na bočnim fasadama.

Kao što i sami imate priliku da vidite u našoj maloj galeriji, ovde je svaki kutak stana tako mudro iskorišćen da se s pravom može reći kako je dobar plan i malo mašte sve što je čoveku potrebno za stvaranje kvalitetnog doma.

Izvor: funda.nl

Povezane teme