Zavirite u dnevne sobe poznatih

Predstavljamo vam dnevne sobe poznatih ličnosti, sa svim elementima luksuza koje bi neko mogao da poželi…

Ove dnevne sobe su oličenje elegancije i komfora. Sve one predstavljaju različite stilove i dekoraciju, ali je ipak svaka od njih predivna na svoj način. Kao i ostatak vile jedne poznate osobe, dnevna soba je pažljivo osmišljena. Kako predstavlja centar jednog doma, dnevnoj sobi se mora posvetiti puno pažnje kako bi bila oličenje i odraz stila svog vlasnika.

Dnevna soba Kortni Kardašijan

Dnevna soba Kortni Kardašijan je dizajnirana od strane dizajnera koji već godinama uspešno sarađuje sa čuvenom porodicom, a njegovo ime je Martyn Lawrence Bullard. Cilj je bio prikazati Kortni kao dobrog domaćina, tako da ova dnevna soba definitivno nije namenjena udobnosti već se više može opisati kao prostor za zabavu i druženje. Klavir koji ponosno stoji u sobi, na kojem je Kortni pohađala časove klavira, poklon je od majke, Kris Džener.

Dnevna soba Adama Levina

Lider grupe Maroon 5, Adam Levin, može se pohvaliti minimalističkom dnevnom sobom opremljenom u ranč stilu. Zamisao je bila da se stvori toplo u udobno mesto za porodicu, tako da je prostor jednostavan ali luksuzan, pogodan za uživanje i igru sa malom decom. Nameštaj je udoban i nizak, a velika kolekcija slika razbija monotoniju minimalizma i dodaje naznake živosti neutralnoj šemi boja.

Dnevna soba Aštona Kučera i Mile Kunis

Ašton Kučer i Mila Kunis žive u kući iz njihovih snova koju su sami dizajnirali i izgradili od temelja. Kako sami kažu, želeli su da kuća izgleda kao stara štala, "nešto što je ovde već decenijama, a zatim pretvoreno u kuću". No, kao što i sami možete videti, njihova dnevna soba definitivno ne izgleda zastarelo, opremljena je udobnom sofom u smaragdno zelenoj boji, tako da istovremeno izgleda i moderno i upečatljivo. Savršen dokaz kako samo jedan pravilno odabran komad nameštaja može promeniti početni koncept.

Dnevna soba Dženifer Aniston

"Sexy is important, but comfort is essential" - kaže prijateljski nastrojena Dženifer Aniston, koja je uz pomoć svog dizajnera novu rezidenciju uspela da pretvori u mesto puno mira i spokoja. Dom je u potpunosti ispunjen drvetom, kamenom, bronzom i... tepisima! Magičan susret modernih elemenata sa vintage stilom  potpomognut je suptilnim bojama koje stvaraju harmoničnu celinu. Pravilno primenjeni bež i braon tonovi toniraju prostor ispunjen dizajnerskim nameštajem.

Dnevna soba Džulijan Mur

Veliki dizajnerski luster izgleda kao da nadgleda dnevnu sobu čuvene glumice. Ovaj prostor na prvi pogled deluje minimalistički ali i tradicionalno, kao da je specijalno dizajniran da spoji naizgled nespojive elemente. Mali drveni stočić ponosno sedi na marokanskom tepihu, a opušteni dizajn savršeno dopunjuju ležerne stolice, vintage orman Florence Knoll, kao i originalna lampa koja dolazi iz kolekcije Paavo Tynell. Pogledajte samo taj neverovatno oblikovan plafon - ovo je definitivno mesto koje u sebi krije pregršt luksuznih i prefinjenih detalja.

Dnevna soba Dakote Džonson

Činjenica da je cela jedna zidna površina njenog dnevnog boravka sastavljena od serije velikih vrata je samo jedna od jedinstvenih karakteristika koje su mladu glumicu naterale da se zaljubi u ovaj dom već na prvi pogled. Zid nasuprot tome sastoji se od tri prozora od poda do plafona koji se otvaraju poput garažnih vrata prema bazenu za plivanje. "To je kao kuća na drvetu. Ili bolje reći - na brodu," s ponosom kaže zvezda filma Fifty Shades of Grey.

 

Dnevna soba Ališe Kiz i Svic Bica

Par je želeo da kuća bude prilagođena porodici, uprkos oštrim ivicama i futurističkom šarmu. Ispunjena skulpturama i umetnošću, kuća sama po sebi podseća na umetničko delo. Svaki zid u ovoj kući, svaki njen deo, predstavlja skulpturu. Okrugla dnevna soba, koja gleda na obalu kroz staklene zidove, ispunjena je udobnim kaučima i okruglim svilenim tepihom. Formalna trpezarija prelazi u veliku dnevnu sobu, gde je plišana sekcionalna sofa obložena baršunom smeštena iza stola za kafu izrađenog od albicije.

Povezane teme

10.04.2024 Enterijer

Ukrasite svoj enterijer – odaberite zavese po svojoj meri

Kakve zavese potražiti kako bi enterijer našeg doma izgledao privlačno i pružao nam ugođaj koji zaslužujemo?

08.04.2024 Enterijer

Stan u kom dominiraju boje i teksture

Kada ste dizajner enterijera koji takođe dizajnira proizvode, vaš dom čini savršeno mesto za eksperimentisanje sa dekorom.

06.04.2024 Enterijer

Tamnoplava u enterijeru: inspirativne ideje i saveti za stilizovanje vašeg prostora

Tamnoplava je svestrani i vremenski testirani izbor boje za dizajn enterijera, sposobna da transformiše prostore u privlačne i stilizovane oaze.

04.04.2024 Enterijer

7 principa dobrog dizajna enterijera

Savladavanje ovih principa osnažuje dizajnere da transformišu prostore u inspirativne refleksije i stila i svrhe. Zašto i vi ne biste postali jedan od njih?

02.04.2024 Enterijer

Najbolje kombinacije boja za moderni enterijer

Odabir prave kombinacije boja ne odnosi se samo na njihovo mešanje i usklađivanje, radi se o stvaranju prostora koji odražava vašu ličnost uz održavanje ravnoteže između udobnosti...

31.03.2024 Enterijer

Narandžasta boja u dnevnom boravku: najbolji način da pozdravite proleće!

Zahvaljujući svojim živahnim tonovima, narandžasta se često koristi kao ključni element za dodavanje svetlosti i topline prostoru.

29.03.2024 Enterijer

Moderan dizajn enterijera: mali komadi koji imaju veliki uticaj

Uključivanjem elegantnih personalnih dodataka u vaše životne prostore, možete podići ukupni izgled i osećaj vašeg doma dok izražavate vaš jedinstveni stil i ličnost.

27.03.2024 Enterijer

Udobnost i stil: kako tkanine mogu transformisati vaš dom?

Pravi tekstil može da unese ličnost, toplinu i karakter u svaku prostoriju, pretvarajući obične prostore u udobna, prijatna utočišta.

25.03.2024 Enterijer

Najnoviji trendovi u luksuznom dizajnu enterijera: savršenstvo elegancije i stila

Sa fokusom na detalje, raspored prostora i elegantnu paletu boja, naš sveobuhvatni vodič pruža stručne uvide za stvaranje prostora koji odražavaju ekskluzivnost i prefinjen ukus.

23.03.2024 Enterijer

5 stvari koje dizajneri enterijera nikada ne rade u svojim domovima

Postoji intrigantna dinamika koja se dešava kada dizajneri enterijera postavljaju svoje lične izbore i estetske standarde nasuprot onima koje primenjuju u radnom okruženju.

21.03.2024 Enterijer

Udobnost i praktičnost u enterijeru: kreativni saveti za harmoničan dom

Bez obzira da li želite da unesete toplinu u svoj dom ili da maksimalno iskoristite prostor, ovi saveti će vam pomoći da stvorite idealan ambijent za svakodnevno uživanje.