Zaha Hadid predstavlja enterijer

Zaha Hadid predstavila je nacrt novog enterijera poslovnog centra "Opus Office Tower " u Dubaiju...

Plutajuću zgradu "Opus Office Tower", u obliku je kocke sa velikom prazninom u sredini koja građevinu deli na dva dela. Zgrada će biti završena 2016. godine, a sada nam talentovana arhitekta Zaha Hadid, predstavlja enterijer koji izgleda veoma futuristički.

Hadid je predstavila nacrt pojedinačnih soba i apartmana, koji će se nalaziti na gornjim spratovima jedne poslovne zgrade. Dizajn sobe je miran i svetao. Dizajniran je tako da odgovara kako stranim posetiocima, tako i domaćim gostima. Zaha Hadid ne odstupa od svog korporativnog, futurističkog stila. Dominira beli prostor sa minimalističkim nameštajem.

Hadid, je takođe predstavila viziju stanova, koji će se naći u hotelu Melia koji se otvara početkom 2016 godine. Svaki apartman je potpuno otvoren prostor povezan sa drugim spratom i prozorima "u podu“. Architekte su uneli tehnološke revolucije, pružajući svakom apartmanu integrisani muzički sistem i pokretne panele - zidove, koji lako mogu da menjaju ukupnu veličinu i strukturu ogromnih soba.

Povezane teme