Tradicionalna švedska vikendica zrači mirom i udobnošću

Zavirite u prostranu vikendicu u Švedskoj koja zahvaljujući mudrom odabiru boja i materijala odiše maksimalnom udobnošću ali i nekim posebnim mirom.

Gotovo da se radi o pravom pravcatom seoskom domaćinstvu – vikendica dovoljno prostrana da u sebe smesti prostranu kuhinju sa pogledom na prekrasni vrt kao i trpezariju ispunjenu nameštajem koji asocira na klasiku i tradiciju. Započeli smo upravo sa ovim prostorijama jer nas one neodoljivo podsećaju da je savršen dom uvek ali uvek spoj maksimalne praktičnosti i stila koji treba da izrazi najskrivenije želje domaćina.

Ovi domaćini su očigledno ljubitelji starih, dobrih i proverenih stvari, što nam govore ne samo gorepomenuti prostori izrađeni od najkvalitetnijeg drveta, već i prostrana dnevna soba koja favorizuje udobnost klasičnih fotelja i ljupkih sofa iz prošlog veka. Naglasak je na trajnosti, multifunkcionalnosti i enterijeru koji uprkos svojoj formalnosti i nesumnjivom željom za definisanjem, ostavlja dovoljno prostora da se u njemu svako oseća opušteno i komforno.

Slobodno možemo reći da je ova vikendica dokaz da vreme ponekad zaista može da stane. Ona je, zahvaljujući svom enterijeru, taman na pola puta između seoske i gradske sredine, čime nas podseća da je u nekim segmentima života potrebno braniti unutrašnji mir po svaku cenu.

A to posebno važi kada je odabir idealnog mesta za život u pitanju.

Izvor: pufikhomes

Povezane teme