Tradicionalna kuća sa neočekivanim enterijerom

Da li biste ikada pogodili da ova kuća koja neguje tjudorski stil u svom eksterijeru, unutar sebe krije neobični i šareni enterijer?

Sa svojih 500 m2 prostora, šest spavaćih soba i isto toliko kupatila, ova kuća u sebi krije pravo iznenađenje, koje morate videti svojim očima da biste u njega poverovali. Njen eksterijer je oličenje tjudorskog stila sa ciglenom fasadom i tradicionalnim elementima.

Ipak, njen dnevni boravak ima krem zidove i fantastične grafički rađene crno bele plafone, dok je pod kreiran od prilično tamnog drveta. Cela prostorija doterana je crvenim, narandžastim, žutim, zelenim i plavim akcentima – tu je šareni nameštaj, tekstili i aksesoari koji će vam na prvi pogled delovati sasvim neskladno. Jelenja glava na zidu je ovde kombinovana sa velikim ukrasom u formi višnje, što je, priznaćete, veoma neobično i maštovito.

Trpezarija je okarakterisana tonovima bež i zlatne boje, koje su poprilično mirne kada se lepo iskombinuju, ali je njen dekor jednostavno zapanjujuć i uzbudljiv. Umetnička dela i neverovatni stakleni sto sa velikim zaboljenim rogovima koji su tu umesto uobičajenih nogara su prilično neobičan dodatak.

Kuhinja je obeležena mermernim izgledom koji deluje glamurozno umirujuće, dok ga metalik zlatni aksesoari i detalji definitivno ulepšavaju. Kutak za doručak u jarkoj roze boji, ispraćen simpatičnim i šarenim tekstilima dizajn ovog enterijera podižu na novi nivo smelosti.

U ovoj kući, čak i ulazni hodnik ima svoj jedinstveni izgled – na stepeništu možemo videti tepih sa  zebrastim dezenom i balone koji naglašavaju razigranost ostatka ovog doma! Glavna spavaća soba je verovatno najmirniji prostor u celom ovom domu, dekorisan sa krem i čokoladno braon tonovima. Neki detalji od metalik zlata i interesantni dezeni nas podsećaju na ostatak ovog kreativnog doma, ali definitivno nema više ničega što bi moglo da remeti miran san.

N.Đ.

Povezane teme