Savršen porodični stan

Kako dizajnirati enterijer u kom će roditelji biti zadovoljni, i u kom deci neće biti dosadno? Upravo na ovo pitanje odgovorila su dva ruska dizajnera enterijera.

Oni su trensformisali jednoličan životni prostor u krajnje nesvakidašnji enterijer koji odgovara potrebama svakog člana porodice. Pre svega, bili su skoncentrisani na to da iskoriste svaki centimetar slobodnog prostora. Pa se tako kuhinjski ormarići bukvalno nalaze od poda do plafona, svaki prozor pogodan je za sedenje, hodnik je pretvoren u malu biblioteku i ostavu, itd.

Kada je rešeno pitanje organizacije, koja je ključna u svakom porodičnom domu, dizajneri su se posvetili uređenju enterijera. Ispunili su želje vlasnika, koji vole da slikaju i sviraju, te se u ovom stanu na svakom koraku mogu naći umetnička dela, a u spavaćoj sobi smešten je i klavir.

Dečija soba izgleda poput igraonice, podeljena je na zonu za spavanje i igru, i krajnje je funkcionalna. Takođe, i kupatilo je prilagođeno deci, te postoji nizak lavabo koji mogu sami dohvatiti.

Ceo stan je svetlih nijansi i drvenih elemenata, a od boja su najdominantije bela i siva, čiju monotoniju povremeno razbiju crveni detalji.

S.B.

Photo: Elledecoration.ru

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Enterijer

Povezane teme