Romantična Zara Home kolekcija

Prekrivači za krevete sa cvetnim dezenima, meki jastuci i duge uvijene zavese predstavljaju simbole romantičnih soba.

Može zvučati kao kliše, ali ne postoji ni jedan drugi način na koji možemo da opišemo šarmantno mesto u kom vlada misterija. Kolekcija Zara Home, koju možete videti u našoj galeriji sadrži desetine obrazaca, boja i tekstura. Od čisto belih i nežno plavih, do intenzivnih braon i energično crvenih, izvanredni prekrivači za krevete će vrlo lako pretvoriti vašu običnu spavaću sobu u kraljevske odaje.

Komplet se obično sastoji od ravnih ili punjenih čaršava za krevet, koji služe za prekrivanje njegovog dušeka, ravne gornje prostirke ili ćebeta, jorgana i ponekada prostirke  za jorgan koja se može zameniti ili biti korišćena kao dodatak gornjoj posteljini, i brojnih jastuka i različitih navlaka za iste.

Postoje kombinacije koje nude prirodne postavke sa braon i plavim bojama, i izgledaju tako da doručak u krevetu gotovo uvek zvuči kao dobra ideja, onda kada posedujete sobu koju one krase. Tu su i barokni šabloni koji se savršeno uklapaju sa belim čipkama i tekstili sa motivima džungle koji unose dodatnu energiju u vašu spavaću sobu.

Nova Zara Home kolekcija, nudi vam interesantne komade escajga, koji će vam pružiti i vizuelno uživanje, pored gastronomskog. Svaki obrok serviran na novim Zara tanjirima, dobiće novu dimenziju ekstravagancije i nežnog boemizma. Fotografije koje predstavljaju ovu kolekciju, snimane su na idiličnoj lokaciji nadomak mora, sa pogledom koji se pruža u beskraj, i savršeno predstavljaju uživanje koje su oni imali na umu.

Pored pribora za jelo i posteljine, Zara Home nam nudi ukrasne vaze i druge dekorativne sitnice, mekane tkanine i visoko kvalitetne materijale, u bojama koje će večno dominirati svetom dizajna, a koje će vama pružiti šansu da uživate u udobnom i toplom okruženju. Nežni tonovi kremastih boja, presečeni jarkim nijansama plave, pink i braon boje, kreiraće savršeni ambijent za svakodnevno uživanje u vašem domu.

N.Đ.

Povezane teme