Raskošan stan u Njujorku koji oduzima dah

Ultimativni luksuz, bio bi najkraći mogući opis stana do kog vas danas vodimo.

Kao što već sigurno znate One 57 je predivna kula koja je deo stambenog kompleksa na Menhetnu, u kom se između ostalog nalazi i vodeći severno-američki hotel sa 5 zvezdica na nižim nivoima, dok se od 32 do 90 sprata protežu luksuzni apartmani.

Podrazumeva se dakle da stan u ovoj kuli predstavlja mnogo više od mesta za boravak sa sadržajem svetske klase, uslugama Park Hyatt-a i fenomenalnim pogledom na Central Park i Njujork. Stan koji je dizajnirao duo Drake – Anderson, poseduje sve moguće karakteristike kako bi se uklopio u sjaj tornja u kom se nalazi.

Sa poliranim završnim obradama, skupocenim materijalima i šemom boja koja je čvrsto usiderna u suzdržane neutralne elemente, na ovom mestu se može videti spoj sofisticiranosti i prepoznatljivog njujorškog ukusa. Predsoblje sa okruglim konzolnim stolom, i izvrsnom zidnom umetnošću daje ton onome što potom sledi. Veliki dnevni boravak otvorenog tipa sa više odeljaka, velikim trpezarijskim stolom i luksuznom kuhinjom, otvara se pred posmatračem.

Stakleni prozori od poda do plafona povezuju stan sa veličanstvenim pogledom spolja, dok se spavaće sobe savremenog tipa u beloj i ljubičastoj paleti boja sreću kao završetak savršene priče. Jednostavno postavljeno – vrlo živopisan, ekskluzivan i otvoren koncept privilegovanog načina života na Mehnetnu. Ovaj stan jasno prikazuje način života u elitnom tornju, i sav luksuz koji on podrazumeva.

Ž.J.

Izvor: Decoist

Povezane teme