POTKROVLJE OD 10 MILIONA DOLARA

Predstavljamo vam prelepo potkrovlje koje kombinuje dva dupleksa i veliku krovnu terasu…

U istorijskoj Duane ulici u Njujorku nalazi se prostrano potkrovlje, koje vlasnici žele da prodaju. Drugim rečima, sadašnji vlasnici nude priliku potencijalnim kupcima da kombinuju ova dva stana, koja zauzimaju 422 metara kvadratnih za stanovanje. Između dve celine potkrovlja nalazi se velika, uređena privatna terasa koja se prostire na neverovatnih 220 kvadratnih metara.

Terasa je veoma lepa i prostrana. Opremljena đakuzijem, poseduje roštilj, ugrađen bar, kamin i udobne sofe za opuštanje. Projekat ima ukupno 12 soba, sa 4 spavaće sobe i 3 kupatila. Raznovrsnost materijala i tekstura čine ovaj nekonvencionalni dom veoma privlačnim i gostoljubivim. U potkrovlju se nalaze divni beli stubovi od livenog gvožđa od poda do plafona, a zaobljeni prozori na zidovima od cigle u dnevnoj sobi nude veliku količinu prirodne svetlosti i ukupan snažan karakter stanu.

Ostale karakteristike uključuju sjajne drvene podove, lepa staklena francuska vrata koja vode do Severne i Južne terase, savremeni nameštaj i high-end pozadinsko osvetljenje koje je izgrađeno oko kamina i zvučnika.

Vodimo vas u virtuelno razgledanje potkrovlja čija je cena 9.950.000 dolara.

 

Povezane teme