Moderno i praktično predsoblje

Urediti predsoblje tako da ostavlja snažan utisak, kako na vas same tako i na sve koji će ući u vaš dom, može postati pravi izazov. Da bi ova prostorija postala pravi foaje ili stilizovano predvorje vašeg doma koje odiše dobrom energijom i modernim duhom, potrebno je dobro osmisliti raspored elemenata, osvetljenje i dekorativne detalje.

Kao i uvek, važno je početi od zidova i podova. Izaberite svetlije boje za površine, jer upravo one poput bele i pastelnih nijansi, daju efekat prozračnijeg i osvetljenijeg ambijenta. Odlaganje obuće možete da rešite zanimljivom, kaskadnom formom cipelara HUGO, koji zahvaljujući svojim dimenzijama i dvorednoj unutrašnjoj organizaciji polica, predstavlja veoma efektno funkcionalno rešenje za uređenje predsoblja skromnijih dimenzija, ali i za ona prostranija.

Za elegantniji izgled predsoblja možete odabrati elemente predsoblja COMO, čiji je izgled obogaćen belom lak folijom koja daje efekat sjaja. Praktičan zatvoreni element predsoblja COMO za odlaganje obuće, ali i sa jastučićem za sedenje, sve više je sastavni deo modernih predsoblja.

Ljubitelji drvo dekora i bele lak folije mogu da se opredele i za predsoblje ASTOR sa svojim elementima. Zidni čiviluk ASTOR CIV preporučljiv je za manja predsoblja jer ne zauzima previše mesta, dok dodatna polica može imati praktičnu namenu gde ćete uvek u neku dekorativnu činiju ili korpicu odlagati svoje ključeve i poštu.

U prostranija predsoblja, po preporuci dizajnera enterijera Forma Ideale, možemo smestiti i manju ili veću fotelju, dekorativni čiviluk, zatim umetničku sliku, pa čak i zidnu galeriju i sobno cveće. Cipelar HUGO sa belim frontovima idealno se uklapa u ovaj ambijent, a može da posluži i kao mesto za aranžiranje dekoracije koju želite da istaknete po ulasku u dom.

Posebno treba istaći ulogu ogledala u predsoblju. Dobro pozicionirana ogledala mogu da hvataju i reflektuju svetlost iz susednih prostorija, a možete razmisliti i o otvaranju svetlarnika prema osvetljenijim prostorijama, kako bi predsoblje dobilo prirodan izvor svetlosti.

Povezane teme